Winstrol Desma (40x2 мг) Stanozolol

Winstrol 2mg таблетки – Desma (40×2 мг) Stanozolol

264.90 лв.

Съдържание: 40 розови таблетки по 2 мг Winstrol

Винстрол таблетките са предназначени за хора, които разполагат с власт. Този продукт е с ограничени количества. Не само заради цената, Winstrol Desma 2 mg е номер едно в света.

Станозолол се предпочита от всички.

Stanozolol се ползва в нарязващи цикли, за релеф.

Препаратът в ниски дози е подходящ и за жени, които искат да оформят максимално тялото си. В комбинация с аеробни упражнения и подходяща диета, розовите таблетки Винстрол от 2 мг на Дезма ще направят знамение.

Описание

Winstrol е един от най-популярните и известни анаболни стероиди в цял свят. Разработен е от Winthrop Laboratories в края на 50-те години на миналия век и е привлякъл вниманието на медиите през годините. Дори тези хора, които никога не са ползвали анаболни стероиди, ако могат да назоват някой, това обикновено е Winstrol или Stanozolol. Името Winstrol всъщност е най-популярното търговско название на анаболния стероид Станозолол. Той се радва на внимание по цял свят поради множеството спортни скандали през годините. Когато спортисти са били хващани да употребяват анаболни стероиди, Winstrol е бил на челните места безброй пъти.

Факти за Winstrol

През 1988 канадският спринтьор Бен Джонсън дал положителна проба за стероиди след спечелване на златен медал на летните олимпийски игри. Джонсън не само, че разбил съперниците си, но и надминал с лекота фаворита Карл Луис. Това поставило Станозолол в заглавните новини за дълго време и което е по-важно, поставило началото на войната на правителството на САЩ срещу стероидите. Случаят с Джонсън едва ли е най-големият спортен скандал със стероиди, които вероятно са ползвани от Източна Германия с десетилетия, но е имал най-голям отзвук. Когато Бен Джонсън съсипал образа на златното момче на САЩ, чашата преляла и конгресът на САЩ имал вече повод да категоризира анаболните стероиди като контролирани лекарства.

Още информация

Станозолол е много популярен сред ползващите стероиди. Той е много добре поносим и спокойно може да се ползва от мъже и жени. Също така се е доказал като много ефикасен за повишаване на спортните постижения. Winstrol е многогодишен фаворит сред състезателите културисти и силовите атлети в периодите на изчистване или в предсъстезателни фази. Също така е предпочитан избор на стероид от много атлети, заради свойството му да дава сила и издръжливост, без добавяне на излишна маса.

Освен при спортните постижения, Winstrol е имал и много успехи в модерната медицина. Успешно се е използва в борбата срещу загуба на тегло и за запазване на костната маса при остеопороза. Winstrol също е показан при продължително кортикостероидно лечение при изгаряния, дори и за възстановяване от тежки костни фрактури. През годините Winstrol остава част от лечението на повечето от тези състояния, както и доказано ефективен при лечение на ангиоедем (подобно на уртикария), а също и някои форми на рак на гърдата. Winstrol остава одобрен от Агенцията по Храни и Лекарства в САЩ и за разлика от много други анаболни стероиди и продължава да се прилага в множество терапевтични лечения.

Предназначения и свойства на Winstrol

Станозолол е анаболен андрогенен стероид, производно на дихидротестостерона (DHT) или по-точно структурно изменена негова форма. Станозолол е DHT с две структурни изменения. Първото изменение е прикрепването на пиразолна група към А-пръстена, заместваща 3-кетонната групата. Тази модификация официално категоризира Станозолол като хетероцикличен стероид. Winstrol също има добавена метилова група за да запази хормона след перорален прием. Това структурно изменение е в 17-та въглеродна позиция, което официално класифицира Станозолол като C17-алкилиран (C17-AA) анаболен стероид.

Тази комбинация от структурни изменения намалява значително андрогенността на Winstrol и силно засилва анаболния му потенциал. Официално анаболната степен на Winstrol е 320, а андрогенната степен е 20. Най-важното е, че степените му съответстват точно на реалното му действие, което ни дава изключително полезен анаболен стероид.

Winstrol има много положителни свойства като анаболен стероид, едно от които е способността му да намалява значително нивата на половия хормонсвързващ глобулин (SHBG). Това позволява повече от приетите стероиди да остават в несвързано състояние и осигурява повишаване нивото на свободния тестостерон. Макар много стероиди да понижават SHBG, изглежда Winstrol има много по-силен афинитет към това от повечето други. Проучванията показват около 50% редуциране на SHBG само за няколко дни прием, дори при сравнително ниски дози.

Winstrol стимулира протеиновия синтез и значително увеличава азотното задържане в мускулите. Той увеличава броя на червените кръвни клетки и блокира глюкокортикоидните хормони, но по-слабо в сравнение с други анаболни стероиди. Добрата поносимост и наличието на някои основни стероидни свойства, в комбинация с драстичното редуциране на SHBG ни дава уникална контролирана съставка. Той е най-лесния за разбиране анаболен стероид.

Още информация

Разглеждайки основните предназначения и свойства на Winstrol има още един момент, на който трябва да се обърне внимание. Станозолол се предлага като инжекционен и орален анаболен стероид. И двете форми съдържат идентичен Станозолол. Количество от 1 мг от едната форма е еквивалентна на 1 мг от другата. Някои проучвания предполагат, че оралната форма на Winstrol редуцира SHBG малко повече от инжекционната му форма, докато други твърдят, че инжекционната форма е малко по-силна като цяло. Въпреки всичко, тези разлики са сравнително незначителни. Всеки би трябвало да получи идентични ползи и от двете форми.

Друга често недоразбрана подробност за формите на Winstrol е неговата C17-AA характеристика. И оралният, и инжекционният Станозолол са C17-AA анаболни стероиди. Докато повечето орални стероиди са C17-AA, а инжекционните стероиди рядко са C17-AA , тук Станозолол е изключение. Инжекционната форма също се нарича Winstrol Depot.

Действия на Winstrol

Макар да забавя загубата на чиста телесна маса, Winstrol не е точно стероид за трупане на маса. Рядко ще срещнете някой да го ползва във фазите за трупане на маса. Winstrol може да се ползва за подсилване ефекта на другите анаболни стероиди, заради силното понижение на SHBG, което предизвиква. Разглеждайки задълбочено страничните ефекти от Winstrol ще открием, че той е хепатотоксичен и трябва да се употребява само тогава, когато е най-полезен. За мъжете спортисти това не е при трупането на маса.

По отношение на извън фазите за трупане на маса, може да се направи някакво изключение при жените. Жените са много по-чувствителни към Станозолол и кратки схеми с ударни дози могат да са много резултатни през този период.

Действията на Станозолол са несъмнено най-резултатни за пряко подобряване на спортните резултати. Става въпрос за активни състезатели, а не за културисти или силови спортисти. Winstrol има способността да увеличава много силата, което се отразява на производителността и скоростта. При това той действа без да предизвиква трупане на допълнителна маса.

Прием и дозировка на Winstrol

Стандартните дози перорален Станозолол за лечебни цели обикновено са 2 мг, три пъти дневно при мъжете. При жените се назначава прием от 4 мг или две дози от 2 мг. Ако не се появят симптоми на вирилизация, дозите се увеличават на 6 мг дневно. Когато е предписан инжекционен Winstrol, обичайната доза е 50 мг на всеки 2-3 седмици, при мъже и жени.

За подобряване на спортните резултати стандартната доза Станозолол за мъже е в рамките на 25-50 мг. Най-често се приемат 25 мг на ден орален или 50 мг през ден инжекционен Winstrol. Тези дози осигуряват достатъчно добри резултати при мъжете и лесно контролирани странични ефекти. За по-запалените културисти 50 мг на ден независимо от формата е често срещано, като някои стигат до 100 мг на ден. Подобни високи дози не са препоръчителни извън състезателния сезон за културисти, тъй като просто няма нужда. Поради хепатотоксичните свойства и потенциални проблеми с холестерола общият прием Winstrol не трябва да продължава повече от 6-8 седмици.

За жени спортисти оралният Winstrol е по-добрия вариант, тъй като те приемат по-ниски дози. Повечето жени ще се задоволят с 5 мг на ден, като някои могат да понесат и 10 мг дневно. Ако се ползва инжекционен Winstrol, 20 мг на всеки 4 дни е напълно достатъчно, но въпреки това оралната форма е препоръчителна. Общият прием не трябва да продължава повече от 4-6 седмици.

Схеми за прием на Winstrol

Стероиден цикъл със Winstrol#2 (Стромба) (за релеф)

Продукти: 200 таблетки 5 мг Winstrol

Допълнително:
За черен дроб: Liver Stabil, Liv-52 или Essentiale Forte в доза, посочена по предписание в листовката.
За холестерол: Lipid Stabil (3 капсули/ден) и рибено масло (4 г/ден).

Коментар: Това е по-силна версия на цикъл със Stanozolol (Стромба) за релеф. Използваната доза е значително по-висока, което прави този цикъл много подходящ за целите на бодибилдинга. Сърдечно съдовата преумора е по-забележителна и се изразяват видими странични ефекти. Не е необходим приемът на допълнителни лекарства за контрол на естрогена.

Седмица Stanozolol
1 20 мг
2 20 мг
3 25 мг
4 25 мг
5 25 мг
6 25 мг

Стероиден цикъл с Winstrol/Proviron/Trenbolone (за чиста маса / релеф)

Продукти: 250 таблетки Stanozolol 5 мг, 100 таблетки Mesterolone 25 мг, 20 мл Trenbolone acetate 75 мг/мл

Допълнително:
За черен дроб: Liver Stabil, Liv-52 или Essentiale Forte в доза, посочена по предписание в листовката.
За холестерол: Lipid Stabil (3 капсули/ден) и рибено масло (4 г/ден).

Коментар: Stanozolol и Trenbolone са популярни стероиди за фази на орелефяване. Те имат силно анаболни и умерено андрогенни ефекти, като същевременно не проявяват значителна естрогенност. Тази комбинация помага в силното намаляване на мазнини. Две 25 мг таблетки Mesterolone на ден са добавени за допълнителна андрогенна активност, която би трябвало да спомогне поддържането на нормални сексуални функции и либидо. Приемът на допълнителни антиестрогени не е необходим. Някои агресивни културисти добавят в тази комбинация и rHGH, кленбутерол и / или хормони на щитовидната жлеза. Увеличаването на дозите на употребените тук стероиди е практика, но не се препоръчва поради увеличаване на сърдечно съдовата и чернодробната токсичност.

Седмица Stanozolol Mesterolone Trenbolone
1 20 мг/ден 25 мг/ден 150 мг
2 20 мг/ден 50 мг/ден 150 мг
3 20 мг/ден 50 мг/ден 150 мг
4 20 мг/ден 50 мг/ден 150 мг
5 25 мг/ден 50 мг/ден 225 мг
6 25 мг/ден 50 мг/ден 225 мг
7 25 мг/ден 50 мг/ден 225 мг
8 25 мг/ден 50 мг/ден 225 мг

Мнения за Winstrol

Като цяло Winstrol е много ефективен анаболен стероид, но за правилната цел. Ако го ползвате за трупане на маса ще останете разочаровани от резултатите. Като средство за релеф обаче е страхотен стероид. Що се отнася до повишаване на спортните постижения, Winstrol е един от най-добрите анаболни стероиди за тази цел.

Странични ефекти от Winstrol

Странични ефекти от Winstrol най-вероятно има, но те предимно попадат в категорията възможни, но не и задължителни. Те може да бъдат контролирани, но е необходимо известно усилие. Освен това винаги е на лице индивидуалната реакция.

Естрогенни

Winstrol не не трансформира андрогена в естроген, което прави невъзможни естрогенните странични ефекти. Станозолол не причинява гинекомастия или прекомерно задържане на вода, което е главната причина за свързано с приема на стероиди повишено кръвно налягане. То все пак е възможно, но вероятността е малка при здравословен начин на живот. Това предполага и липса на скрити здравословни проблеми.

Андрогенни

Андрогенните странични ефекти от Станозолол са възможни. Въпреки това, този стероид НЕ предизвиква силен андрогенен ефект. Възможна е поява на акне, както и ускорено оплешивяване при предразположените. Вероятността е силно зависима от генетичната предразположеност. Ако не сте предразположени към плешивост, то няма да имате загуба на коса. Генетичната чувствителност важи и за акнето. Поддържането на чиста и суха кожа е добра защита.

За да се справят с андрогенните странични ефекти на анаболните стероиди, много прибягват до инхибиторите на 5-алфа редуктазата, като Финастерид. Те не помагат при всички стероиди, а при Winstrol изобщо. Подобни инхибитори действат като потискат превръщането на тестостерона в DHT, което става чрез метаболизиране на тестостерона от ензима 5-алфа редуктазата. Този ензим не може да метаболизира Станозолол, тъй като той е вече е DHT.

Андрогенните странични ефекти може да бъдат проблем за жените. Те се изразяват в окосмяване на тялото, удебеляване тембъра на гласа и уголемяване на клитора. Много жени могат да приемат Winstrol без поява на подобен страничен ефект, но само при ниски дози. Ако се спазват ниски дози, поради ниската андрогенност на Winstrol, много жени ще избегнат вирилизация. Проблемът с индивидуалната реакция винаги ще има влияние. Ако по някаква причина се появят симптоми на вирилизация и бъде спрян приемът в началото, неприятните симптоми бързо ще отшумят. Ако не се обърне внимание тези симптоми и се продължи приемът на Winstrol, те може да останат необратими.

Сърдечносъдови

От всички възможни странични ефекти от Winstrol, тези свързани със сърдечно съдовата система и по-точно с холестерола, имат най-голяма вероятност. Станозолол е известен с потискането на HDL (добрия) холестерол и повишаването на LDL (лошия) холестерол.

Оралните C17-AA анаболни стероиди имат много по-силно отрицателно действие върху нивата на холестерола, което важи и за Winstrol. Що се отнася до инжекционния WinstrolДепо, той също може да има такъв страничен ефект, тъй като също е C17-AA анаболен стероид. Независимо от избраната форма на прием на Winstrol, трябва да имате внимавате с нивата на холестерола.

Препоръчителна е хранителна диета, богата на омега мастни киселини. Също така може да включите прием на антиоксидантна добавка и достатъчно аеробни тренировки в програмата си.

Потискане на тестостерона

Winstrol потиска естественото производство на тестостерон. Всички мъже, ползващи Станозолол могат лесно са избягнат състоянието на нисък тестостерон, като приемат едновременно външен тестостерон под някаква форма. Жените нямат нужда от допълнителна терапия с външен тестостерон.

След спиране на приема на стероиди, естественото производство на тестостерон се възстановява. Ще е необходимо известно време, преди нивата да се възстановят до нормалните стойности. Следстероидната терапия стимулира естествено производство на тестостерон и помага за по-бързото възстановяване на серумните му нива.

Хепатотоксичност

Winstrol е хепатотоксичен, както всички C17-AA анаболен стероид. Той до известна степен е по-хепатотоксичен от Анавар (Оксандролон), но изглежда е по-малко хепатотоксичен от  Дианабол (Метандростенолон).

При употреба на Winstrol, чернодробните ензими се покачват. Ниските дози не предизвикват голямо натоварване, но имайте предвид, че с покачване на дозата се увеличава и натоварването върху черния дроб. Важно е да се помни, че повишените нива на чернодробните ензими не означават задължително увреждане, а по-скоро са индикатор за натоварване на черния дроб. Обаче увреждане може да се получи, затова трябва да се вземат мерки и конкретни стъпки за избягването му. Ако имате чернодробно заболяване в никакъв случай не трябва да приемате Winstrol.

Приемът на перорални анаболни стероиди трябва да се ограничи до 6-8 седмици, като не трябва да се приемат никакви други C17-AA стероиди най-малко 6-8 седмици след спирането на Winstrol. В периода на прием е важно да избягвате употреба на алкохол, която сама по себе си е много натоварваща за черния дроб, а в комбинация с C17-AA стероид е още по-стресираща. Препоръчително е да включите добавка за детоксикация на черния дроб по време на приема на Винстрол или друг C17-AA стероид.

Последна забележка – и оралният и инжекционният Winstrol са хепатотоксични. Ако искате да избегнете натоварване на черния дроб, трябва да избягвате всякакви C17-AA стероиди, независимо дали са орални или инжекционни.

Профил на Winstrol

– [17beta-Hydroxy-17-methyl-5alpha-androstano[3,2-c]pyrazole] – Молекулярно тегло: 344.5392
– Формула: C22H36N2O
– Точка на топене: Няма данни
– Производител: Winthrop Laboratories
– На пазара от: 1962 г.
– Ефективна доза (мъже): (орален) 25-50mg/ден, (инжекционен) 50mg през ден до дневно
– Ефективна доза (жени): (орален) 5-10mg/ден, (инжекционен) 20mg на 4 дни
– Време на действие: (орален) 8 часа, (инжекционен) малко под 24 часа
– Откриване на следи: (орален) 3 седмици; (инжекционен) 9 седмици
– Анаболно/Андрогенно съотношение: 320:30

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg

9 reviews for Winstrol 2mg таблетки – Desma (40×2 мг) Stanozolol

 1. 5 out of 5

  Това го няма никъде, така е. Но според мен цената е много висока.

 2. 5 out of 5

  Лаки баричуча1 Само искам да напиша, че сте супер пичови!

 3. 5 out of 5

  А мога ли да попитам дали след като го купя този Винстнол кутия с блистери 40 таблетки по 2 милиграми ще отговори на очакванията да се нацепя!?!?!?!!!!!!

 4. Post
  Author
 5. 5 out of 5

  Това си е цифра, ако се прави курс от четири или повече седмици., една такава кутия стига за осем дни…

 6. 4 out of 5

  Струва ми се,че прекалявате с тези цени .Един цикъл ще излезе златен.

 7. 5 out of 5

  Ей този Винстрол е СУПЕР! Нищо общо няма с биотех и липтай.

 8. 5 out of 5

  Това е за министри, големи бизнесмени и хора с много пари.

 9. 5 out of 5

  Да, така е! За хора със сериозни възможности е, но го няма в момента в Испания. Преди съм го купувал от аптеки в Испания на цена по-ниска от 100 евро и мога да кажа, че това е нещо много добро.

Add a Review