Промоция!

Virigen – Testocaps (MSD)

84.60 лв. 48.00 лв.

Тестостерон таблетки в аптеките или по-точно перли/гел капсули – тестостерон ъндеканоат е орален анаболен андрогенен стероид. Може да бъде закупен от аптечната мрежа на Гърция, Турция и още няколко държави.

Тестостерон ъндеканоат е ефективен орален тестостерон.

Усвояването на перлите се подобрява, когато се приемат с храна и вода. Продукта не е е токсичен за черния дроб, тъй като в синтезирането му отсъства 17-алфа метилова група. Това е един от предпочитаните препарати за хормонно възстановяваща терапия, защото е сигурен. Единственият му главен недостатък е, че за да бъде ефективен, трябва да се приема в големи дози. За лечението на мъже, нуждаещи се от хормонно възстановяваща терапия, са необходими 40 мг от него, давани 2 – 4 пъти дневно.

Описание

Анаболните стероиди и конкретно гел капсули Virigen Undecanoate Testocaps се използват за лечение на мъже с повредени, зле функциониращи по наследство или липсващи тестиси, които имат крайно ниски нива на тестостерон. Повредените или липсващи тестиси не могат да поддържат тестостеронно ниво.


Употреба на перлите тестостерон

Нормалните мъже произвеждат +/- 7 мг тестостерон дневно. „С цел заместване на тестостерона при мъже с повредени или липсващи тестиси Undecanoate се приема ежедневно от 20 – 80 мг, докато тестостерон енантат в дози от 250 до 500 мг се слага веднъж на две седмици. Други два клинично възможни тестостеронни естера – тестостерон ципионат и тестостерон циклохексане карбоксилат, имат много сходни кинетични свойства, така че могат да бъдат използвани в същите дози. В момента това е най-общата форма за лечение на мъже с подобни проблеми, но терапията не произвежда същите нива на тестостерон като при здрави мъже. Пациентите се страхуват от тези колебания, заради въздействието на сексуалната им активност и емоционален статус. Новите тестостеронни препарати са разработени с цел да бъдат избегнати тези недостатъци. Новият тестостеронен естер – тестостерон-транс-4-н-бутилциклохексили-карбоксилат, с кодово име 20Аеt-1, е изпитан в лабораторни условия върху гризачи и след това върху кастрирани маймуни. Когато единичната 40 мг доза бе инжектирана на кастрирани маймуни, тя повдига нивото на тестостерон в кръвта на до нормалното за 4 месеца.“

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg

2 reviews for Virigen – Testocaps (MSD)

  1. 5 out of 5

    Добре, продукта ви е качествен но аз искам да разбера нещо друго, което не се споменава често!!!!! Дали е подходящ за хора, които са преминали цикъл с дека, метан, тестостерон и имат опит с твърди препарати, но им изостава мускулната маса, тегло и налятост?????? И другото, което искам да знам е дали е оригинален Виригена, защото пазара е залят от фалшиви анаболи!!

  2. 3 out of 5

    Това е за хора без тестиси. Няма нищо общо със спорта. Да, истински фармацевтичен тестостерон ъндеканоа е, но в спорта приложение – нулево!

Add a Review