Undexal (Undecanoate) – Negen

129.40 лв.

Undexal Negen се ползва, за да замени естественият полов хормон тестостерон в тялото, когато организма не може да произведе достатъчно от него. В културизма и други спортове високият тестостерон не е излишен, тъй като дава повече сила, изъдржливост и по-бързо възстановяване. Таблетките на Неген – Undexal се ползват за засилване на развитието и функцията на мъжките полови органи и вторични мъжки полови белези.

Тестостеронът е необходим за растежа на космите по тялото, развитието на костите и мускулите и стимулацията за образуване на червени кръвни клетки. Той също така прави тембъра на мъжкия глас по-дълбок.

Описание

Използва се за заместване на тестостерон при хора с ниски нива или без естествено производство на тестостерон (състояние, известно като хипогонадизъм).

Мъжете могат да страдат от заболявания като депресия, загуба на мотивация или концентрация и загуба на сексуално желание. Undexal Negen може да облекчи тези оплаквания. Ъндеканоат тестостерон също може да облекчи тези симптоми при мъже, които са претърпяли отстраняване на тестиси. Облекчаването на симптомите обикновено започва в рамките на няколко дни , а оптималните резултати се получават след седмици до няколко месеца на лечение.


Дози и прием

Този препарат действа много бързо и е добре да бъде приеман през няколко часа. Оптималната дневна доза при атлети, които нямат професионални цели е от 40 мг до 120 мг дневно. При напреднали билдери и елитни спортисти-състезатели, дозата е от 80 мг до 240 мг дневно, като приема се разделя на три части.


Кога не трябва да се приема Undexal Negen Украйна

Не използвайте Undexal Negen, ако:

  • Имате или сте имали тумор на простатата или на гърдата, или се подозира, че имате един от тези тумори.
  • Имате или сте имали тежко бъбречно заболяване.
  • Ако сте алергични към тестостерон ъндеканоат/ундеканоат или към някоя от съставките, изброени под описание на продукта в листовката.
  • Не използвайте Testosterone Undecanoate, ако опаковката е разкъсана или показва признаци на фалшифициране.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the First to Review “Undexal (Undecanoate) – Negen”