Ultra Fat Burner

179.00 лв.

Ултра Фат Бърнер (Ephedrin) на Tn Pharma е в опаковка от 50 капсули по 50 мг и представлява фармацевтичен ефедрин хидрохлорид.

Това е универсално средство за отслабване. Повишава термогенезата и подтиска апетита.

Продукт на базата на ефедрин, който гарантира изключителни резултати!

Опаковка: 50 капсули х 50mg

Описание

Фармацевтично наименование: Ephedrine hydrochloride

Информация за Ultra Fat Burner Tn Pharma – Ефедрин 50

Ултра Фет Бърнер (Ultra Fat Burner) на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients)-най-доброто средство за отслабване и подтискане на апетита!

Фармацевтичен продукт, който гарантира изключителни резултати.

Не само за спортисти в предсъстезателна подготовка, но и за всички, които търсят силно средство за изчистване на излишните мазнини.

Професионалните спортисти, щангисти и пауърлифтърите високо ценят качествата на това универсално средство за отслабване на Tn Pharma.

Действие на ефедрина

В медицината ефедринът се е използвал десетилетия наред за лечение на ниско кръвно налягане както и като бронходилатор при различни дихателни проблеми.

Приемът на Ефедрин води до разширяване на бронхите и повишава аеробния капацитет, издръжливостта и повишава прага на умората.

Действа върху централната нервна система, повишава пулса и има мощен термогенен ефект. Резултатът е повишена телесна температура и забързан метаболизъм.

С този продукт ефективно ще постигнете скоростно изгаряне на подкожните мазнини и подтискане апетита.

Дозировка на Ултра Фатбърнер

Препоръчваният от специалистите прием на Ефедрин (Ултра Фет Бърнър) TN е 50 мг дневно в зависимост от организма.

Бърза и сигурна доставка до области: София, Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол

Reviews

There are no reviews yet.

Be the First to Review “Ultra Fat Burner”