Trenbolone спрей

165.00 лв.

Производител: Tn Pharma

Съдържание: Назален спрей (за впръскване в носа с тренболонова база)

Търговско наименование: TRENBO Nasal Spray

Предназначение: Увеличава апетита и изгражда чиста и плътна мускулатура

Описание

Trenbo Nasal Spray на американската фармацевтична компания Tn Pharma е революционен продукт на европейския пазар, който представлява назален спрей (за пръскане в носа) с активна субстанция Тренболон база!

Изключително ефективен и функционален препарат, който има моментно действие и субстанцията Тренболон база прониква през лигавицата на носа, като по този начин не се налага интрамускулно инжектиране.

Информация за Тренболон База – активната субстанция на продукта

Tn Pharma – Тренбо Спрей е мощно и бързо средство за изключителни резултати – осигурява увеличаване на мускулната маса и забележителна сила, в най-кратък период от време.

Тренболон суспензията е особено интересна за всички, които се стремят към елитна кондиция и бързо възстановяване след тежки тренировки и състезания. Тя стимулира мускулната тъкан да задържа азот, което служи като основа за създаването на протеин.

Протеинът и азотът са база за мощно качване на мускули съпроводено от прогресивно изгаряне на мазнини. Тренболон база – Trenbo Nasal Spray – Tn Pharma увеличава значително производство на червени кръвни телца като изпраща допълнително кислород към мускулите. В резултат, културистите и бодибилдърите усещат максимална сила и издръжливост по време на тренировка.

Най-голямото предимство на тренболон суспензията е обаче фактът, че качването на муксули не е съпроводено от задържане на вода!!! Ще постигнете твърд и естетичен вид, какъвто винаги сте искали.

Тренболон спрей – Tn Pharma (Trenbolone Base), 20 ml е идеален продукт за тези, които искат да си пръснат преди тренировка.

С какво е различен от инжекционната версия Trenbo Nasal Spray

Основната разлика е, че тренболона за впръскване в носната лигавица – назалния спрей действа мигновенно и обикновено атлетите го употребяват точно преди тренировка веднъж дневно или когато режима е двуразов, повече.

Тренболонът – активната субстанция на спрея за нос – Trenbo Spray Tn Pharma е андрогенен и анаболен стероид (AAS) от групата на нандролоните, който сам по себе си никога не се предлага на обикновения пазар.

Продуктите с тази съставка се ползват главно в бодибилдинга, тъй като тренболон е изключително ефективен както при възстановяването, така и при изграждането на нови червени и бели мускулни клетки. Тренболон естерни пролекарства, включително тренболон ацетат (търговски наименования Finajet, Finaplix, други) и тренболон хексахидробензилкарбонат (търговски наименования Parabolan, Hexabolan), сe предлагат не само за ветеринарна и клинична употреба.

Фармакодинамичността на Тренбо Спрей (Trenbo Nasal Spray – Tn Pharma) има както анаболни, така и андрогенни ефекти.

Веднъж метаболизирани, тренболоновите естери имат ефект на увеличаване на усвояването на амониевите йони от мускулите, което води до увеличаване на скоростта на протеинов синтез.

Може също да има вторични ефекти на стимулиране на апетита и намаляване на скоростта на катаболизъм, както се смята за всички анаболни стероиди; обаче, катаболизмът вероятно се увеличава значително, след като стероидът престане да се приема.

Най-малко едно проучване при плъхове е показало, че тренболон причинява генна експресия на андрогенния рецептор (AR) поне толкова мощен, колкото дихидротестостерон (DHT). Това доказателство показва тенденцията да показва, че тренболонът може да причини повишаване на вторичните полови характеристики при мъжете, без да е необходимо да се превръща в по-мощен андроген в тялото.

Изследванията върху метаболизма са смесени, като някои проучвания показват, че той се метаболизира от ароматаза или 5α-редуктаза в естрогенни съединения, или съответно в 5α-редуцирани андрогенни съединения.

Тренболонът има сила пет пъти по-висока от тази на тестостерона.

Тренболон също се свързва с висок афинитет към прогестероновия рецептор, Тренболон се свързва и с глюкокортикоидния рецептор.

Прием и дозиране на Тренболоновият назален спрей – Tn Pharma

До две впръсквания дневно е напълно достатъчно за спортуващи със среден интензитет. А за състезатели, дозите могат да бъдат и по-високи. Не препоръчваме злоупотреба с този продукт, защото активната му субстанция е една от най-силните анаболно и андрогенно свойствени.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the First to Review “Trenbolone спрей”