Tren-Ena | Титан (Trenbolone Enanthate) 100 mg/ml

Tren-Ena | Титан (Trenbolone Enanthate) 100 mg/ml

99.60 лв.

Tren-Ena е продукт за нацепване, но и същевременно с тежко, масивно мускулно изграждане. Това е търговско име на анаболния андрогенен стероид Тренболон енантат. Трен-Ена има дълго и продължително действие. Това е най-силният инжекционен анаболен стероид използван от културисти и фитнес ентусиасти.

Тренболон енантат е производно на Нандролон (Дека дураболин), но е по-андрогенен от него. Тези повишени анадрогенн свойства способстват за драматичния ефект на препарата, но хубавото е, че не повишават страничните ефекти на стероида. Тренболоновия енантат придава изразителен и напомпан вид на мускулите. Успешно се прилага както в стероиден цикли за релеф /със слаби андрогени/, така и в цикъл за увеличаване на мускулната маса,обема и  сила /в комбинация със силни анрогени/.

Описание

Tren-Ena е търговското наименование за анаболния стероид Trenbolone Enanthate. Той е естерифицирана форма на анаболния стероид Trenbolone, като най-популярната му форма е Trenbolone Acethate (по-бърза форма). Естерът Enanthate има полуживот приблизително 10 дни, докато Trenbolone Acetate около 3 дни. Това е основната разлика между двата естера.

Trenbolone (Tren-Ena) е изключително силен анаболен стероид и се счита от много спортисти за най-силния анаболен стероид. Това е най-многостранно действащия анаболен стероид на пазара, който има свойства, доста различни от повечето стероиди. Trenbolone е обект на много митове в средите на ползващите анаболни стероиди, които се надяваме да разсеем и да постигнем ясно разбиране за съставката.

Кратка история на Trenbolone

Trenbolone е официално категоризиран като ветеринарен анаболен андрогенен стероид. Trenbolone (Tren-Ena) е бил синтезиран за пръв път в края на 60-те години на миналия век, а ацетатната версия започнала да се продава под търговските марки Finajet и Finaject. Това обаче не е единствената субстанция Trenbolone. Същият стероид се продавал на аптечния пазар под названието Parabolan, производство на френската Negma Laboratories. Тази версия на Trenbolone се състои от същия активен хормон, като при Finajet и Finaject, като единствената разлика е добавеният естер. Параболан има много по-дълъг естер – Хeксaхидробензилкарбонат. Той е единствения произвеждан Trenbolone за употреба от човека.

Hoechst-Roussel, производителят на оригиналните Trenbolone продукти, спира производство на ветеринарния продукт в края на 80-те. По това време обаче, пускат на пазара таблетки Finaplix – малки хапчета за подкожно имплантиране с активно вещество Trenbolone Acethate. Хапчетата били предназначени за добитък, за увеличаване на чистата маса преди заколение. Те били толкова успешни, че остават за постоянно на пазара за добитък.

Още информация

Много спортисти също купували хапчета Finaplix, за да ги ползват за своя собствена инжекционна форма на Trenbolone Acethate. Макар преработените хапчета Finaplix да са много популярни в спортните среди, през годините повечето нелегални лаборатории също започнали да произвеждат инжекционен Trenbolone (Tren-Ena). Освен продуктите с тестостерон, това е може би най-търсеният инжекционен стероид на пазара.

Резултатите, които може да се постигнат с този стероид през периода на изчистване са ненадминати. Дори да съберете заедно няколко от другите анаболни стероиди, пак няма да се получи силата на Trenbolone (Tren-Ena). Той е също така един от най-добрите стероиди за трупане на маса. Не само, че ще предизвика голямо натрупване на маса и огромно нарастване на силата, Trenbolone го постига по по-чист начин сравнено с повечето стероиди за маса. Макар да не е единствената форма на Trenbolone на пазара, Тренболон Ацетат е предпочитан от повечето спортисти. С този стероид е много по-лесно да се поддържат високи и стабилни нива в кръвта и предвид свойствата му, не е трудно да се види, защо наричат Тренболон Ацетат краля на кралете.

Свойства на Trenbolone Acethate

Trenbolone Acethate е 19-нортестостерон (19-нор) анаболен андрогенен стероид. Категоризацията 19-нор е свързана със структурно изменение на тестостерона, без въглероден атом на 19-та позиция. Това поставя Trenbolone Acethate в същата категория, като Дека Дураболин (Nandrolone Decanoate). Всъщност, Trenbolone е просто модифицирана форма на Нандролон. Trenbolone има двойна връзка при въглероди 9 и 11, което забавя метаболизма, значително увеличава способността му да се свързва с андрогенния рецептор, като препятства трансформирането на андроген в естроген.

Резултатът от изменението прави Trenbolone един от най-силните анаболни стероиди на всички времена. Разглеждайки структурните му свойства, можем да видим колко е мощен. Trenbolone има анаболна степен 500, както и андрогенна степен 500. Тези степени са на базата и в контраст с тези на тестостерона, който има степени 100 и в двете категории.

Още информация

Освен основната му структура, Trenbolone Acethate има малък/къс Ацетатен (от оцетна киселина) естер, прикрепен към него. Естерът е прикрепен, за да контролира времето на отделяне на хормона след инжектиране. С този добавен естер, Trenbolone има активен полуживот от около два дни. Някои данни сочат, че активният му полуживот е малко под три дни, така че може да приемем диапазон от 48 до 72 часа. Това прави Trenbolone Acethate сравнително бързо действащ стероид, което налага често инжектиране, за да се поддържат стабилни нива в кръвта.

Trenbolone (Tren-Ena) има някои мощни действия, които се свързват с множество анаболни стероиди. Макар да има много сходни свойства, при него те са със степени на сила и ефективност далеч над повечето стероиди. Trenbolone също има едно действие, което много го отличава от останалите стероиди и го прави толкова ценен анаболен стероид.

Като много други анаболни стероиди, Trenbolone (Tren-Ena) значително засилва синтеза на протеини и азотното задържане в мускулите. Синтезът на протеини се отнася до скоростта, с която клетките изграждат белтъци. Протеинът е основната структурна единица, от която се изграждат мускулите. Това осигурява засилен анаболизъм, както и силна защитна среда при калоричен дефицит. Също така осигурява значително по-добро възстановяване.

Още информация

По отношение на азотното задържане, колкото повече азот задържаме, толкова по-анаболни оставаме. Обратното, падането на азотните нива може да предизвика катаболно състояние – състояние на загуба на мускулна маса. Това се дължи на факта, че всички чисти мускулни тъкани се състоят от около 16% азот. Макар това да не е много, то е достатъчно да окаже голямо въздействие. Още веднъж, повишеното азотно задържане подобрява значително анаболната среда, тъканите се запазват и се подобрява възстановяването.

Като много анаболни стероиди, Trenbolone (Tren-Ena) има способността значително да повиши Инсулин-подобния Растежен Фактор-1 (IGF-1). IGF-1 е мощен, естествено произвеждан хормон на белтъчна основа, който е изключително анаболен и много важен за възстановяването и образуването на нови клетки, влияейки върху почти всяка клетка в човешкото тяло. IGF-1 въздейства на мускулната тъкан, сухожилията и хрущялите, централната нервна система и белите дробове. Малко са анаболните стероиди, които могат да повишат IGF-1, както Trenbolone.

Trenbolone (Tren-Ena) също така има способността да увеличава броя на червените кръвни клетки. Червените кръвни клетки за отговорни за преноса на кислород. При увеличен брой се увеличава и кръвното насичане с кислород. Това много повишава мускулната издръжливост и значително ускорява възстановяването. Макар Trenbolone (Tren-Ena) да има такива действия, не можем да кажем, че е коренно различен от другите анаболни стероиди.

Още информация

Друго сходно стероидно действие на Trenbolone (Tren-Ena) е способността му да потиска глюкокортикоидните хормони. Глюкокортикоидните хормони, понякога наричани хормони на стреса, са до голяма степен противоположност на анаболните стероиди, тъй като разрушават мускулната тъкан и предизвикват натрупване на мазнини. Въпреки това те са много важни за здравето ни, като приемът на Trenbolone пречи на тези хормони да доминират в тялото ни. Това е много полезно през всички фази на прием на добавки, но може би повече по време на строга диета, когато глюкокортикоидите като кортизол преобладават.

Силната способност на Trenbolone (Tren-Ena) да се свързва с андрогенния рецептор също е много полезно действие при диета. Като повечето анаболни стероиди, приемът на Тренболон засилва метаболизма. Здравото свързване към андрогенния рецептор обаче е свързано с пряка липолиза. Това би било изключително ценно по време на диета, но също и страшно полезно в периода на трупане на маса, спомагайки за запазване на ниски нива на телесните мазнини.

Последното действие на Trenbolone (Tren-Ena) е способността му да подобрява хранителната ефективност. Храненето е най-важната част от всяка тренировъчна програма, както и приема на повече анаболни съставки. Тялото обаче оползотворява хранителните съставки до определена степен, в зависимост от съответната храна. С включване на Тренболон към храненето, всяка консумирана храна става по-значителна и тялото я оползотворява до по-голяма степен. Дори общата консумацията на храна да не се е променила, тялото оползотворява същото това количество по-добре.

Действия на Trenbolone (Tren-Ena)

Действията на Trenbolone (Tren-Ena) са най-малкото забележителни. Нека обаче погледнем на действията на Тренболон от по-практична гледна точка, за да добием представа, какво да очакваме от приема на този стероид. Ще открием, че Тренболон е изключително ценен при изчистващия период и при трупането на маса, но ако трябва да изберем по-силната му страна, то е през периода на изчистване.

З периода на изчистване не съществува по-полезен и по-ценен анаболен стероид от Trenbolone (Tren-Ena). Той е един от най-силните съществуващи анаболни стероиди за изчистващия период и за запазване на чистата мускулна маса. По време на диета, запазване на чистата мускулна маса е една от главните цели. Като цяло главната цел е топене на телесни мазнини, но ако чистата мускулна маса не се запази, диетата не може да се счита за успешна. Обаче, за да топите мазнини, трябва да изгаряте повече калории, отколкото консумирате, което може да засегне и чистата мускулна маса. С течение на диетата и напредващото отслабване ще се стигне и до загуба на мускулна маса. Това е заради изгарянето на мускулна маса от тялото, за да попълни енергийните си нужди.

При правилната диета тялото изгаря натрупаните телесни мазнини, за да попълни енергийните си нужди, но поради инстинкта за съхранение на тялото, то често изгаря и мускулна маса. С приема на Trenbolone (Tren-Ena) ние се подсигуряваме, че това няма да се случи, че мускулната маса се запазва и топенето на мазнини е по-бързо и по-ефикасно. Подобреното изгаряне на мазнини е в резултат на способността на Trenbolone (Tren-Ena) да засили метаболизма и да предизвика директно топене на мазнини поради силната му способност да се свързва с андрогенния рецептор.

Още информация

Запазването на чистата мускулна маса и засиленото топене на мазнини не е единственото предимство на Trenbolone (Tren-Ena) през периода на изчистване. Този стероид има по-силно действие върху общото физическо състояние от всеки друг анаболен стероид на пазара. По-конкретно по отношение на външните ефекти, като по-корав вид, по изразена мускулатура и по-добро кръвоснабдяване. Не само, че няма друг анаболен стероид, който да осигурява това, както Trenbolone, но няма и два други, които взети заедно да се равняват на Trenbolone в това отношение.

Освен огромните ползи от Trenbolone (Tren-Ena) през изчистващия период и това, че е смятан от културистите за съществен при подготовка за състезание, той е и феноменален стероид и за периода на трупане на маса. Когато описваме Trenbolone (Tren-Ena) като всестранно действащ, това е точно така. Много малко са анаболните стероиди, които могат да предизвикат трупане на маса като Trenbolone. Още по-важно е, че действието на Trenbolone в това отношение е не само силно, но и далеч по-чисто от повечето традиционни стероиди за качване на маса. Trenbolone (Tren-Ena) няма как да предизвика задържане на вода, което значи, че всеки килограм натрупан при ползването му е чиста мускулна маса. От съществено значение е и способността на Trenbolone (Tren-Ena) да помага при контролираното качване на телесни мазнини през период на трупане на маса.

Още информация

За да се осигури чисто качване на маса, е необходимо общия прием на калории да е малко над минимално нужните за тялото. Колко точно над минимума варира при всеки човек, и докато някои прекаляват, през този период излишъкът трябва да е съвсем малък. За съжаление, този излишък води до трупане на мазнини, но поради метаболните свойства на Trenbolone (Tren-Ena) те са минимални. Това не означава, че трябва да ядете без мярка, защото пак може да натрупате много мазнини при продължително тъпчене. Идеята е да оползотворявате по-добре приетите калории. Тези, които приемат Trenbolone (Tren-Ena) през периода на качване на маса натрупват по-малко мазнини отколкото без него.

Независимо от целта на прием, всеки приемащ Trenbolone ще открие, че мускулната му издръжливост е изключително подобрена. Това е характерно за повечето анаболни стероиди, но при Trenbolone (Tren-Ena) е малко по-силно изразено. Мускулите не се изтощават така бързо. При тренировката мускулните влакна се късат, като при възстановяването им се постига резултатът. Подобрената възстановителна способност значи по-бързо и по-резултатно възстановяване.

Още информация

Всички ползващи Trenbolone (Tren-Ena) ще открият също, че той е един от най-добрите съществуващи анаболни стероиди за увеличаване на силата. Тези, които приемат Trenbolone през периода на качване на маса ще открият огромно нарастване на силата. Дори и при минимални нива на калориите се усеща нарастване на силата. При калориен дефицит е възможно умерено покачване на силата, ако Тренболон се ползва в началото на диетата. Trenbolone е много популярен сред състезателите културисти в предсъстезателната подготовка, най-често приеман през втората половина или в края на периода. Това позволява ползите да се изявят най-силно. Коравият и релефен вид няма да е така изразен, ако все още има значителен слой подкожни мазнини. Дори през този период на прием силата да не се качи, трениращият ще е в състояние да запази много повече сила, която иначе се губи.

Прием и дозировка на Trenbolone

Не съществуват указания за приема и дозировката на Trenbolone за терапевтични цели. Този стероид никога не е бил одобряван за употреба от човек. Единствено Параболан ( Тренболон Хексахидробензилкарбонат) е производен на Trenbolone, някога одобряван за човешка употреба.

За целите на физическа подготовка, повечето мъже ще установят, че 50-100 мг Тренболон Ацетат през ден е идеалния диапазон. Начало с 50 mg през ден е идеалното начало, като 100 mg през ден често е точно това, от което повечето мъже се нуждаят. Много малко мъже имат нужда от повече от 100 mg през ден през периода на качване на маса. Ако се ползват по-високи дози, то е предимно през периода на изчистване. Някои мъже биха понесли 100 mg на ден (или 200 mg през ден), но подобни дози много увеличават риска от странични ефекти, особено ответни реакции.

Много често 50 mg на ден се счита за много малка доза, но помнете, че Trenbolone (Tren-Ena) е изключително силен анаболен стероид. Това е доста лесна за контролиране доза за повечето мъже, би трябвало да е благоприятна и да води до страхотни резултати. Ако ли не, значи продуктът ви не е качествен.

При инжекционен прием, най-ефикасна е схемата през ден. Ежедневни инжекции също стават, но няма да има много по-голям ефект отколкото през ден. Също така може да се инжектира по стандартна тридневна схема (Понеделник, Сряда, Петък). При тази схема ще има лек пад на нивата в кръвта през двудневната пауза, но извън състезателните цикли не би трябвало да е забележимо.

Цикъл с Trenbolone

Стероиден цикъл с Testosterone/Anadrol/Trenbolone (за маса)

Продукти: 30 мл 200 мг/мл testosterone (enanthate или cypionate), 20 мл 75 мг/мл trenbolone acetate, 100 таблетки 50 мг Oxymetholone.

Допълнително:
За черен дроб: Liver Stabil, Liv-52 или Essentiale Forte в доза, посочена по предписание в листовката.
За холестерол: Lipid Stabil (3 капсули/ден) и рибено масло (4 г/ден).
Контрол на естрогена: tamoxifen (20-40 мг/ден) или анастрозол (0.5-1 мг/ден).

Коментар: Този цикъл е един от най-екстремните за покачване на мускулна маса сред културистите. Този стек осигурява бърз прираст на мускулна маса и сила. Комбинацията от стероиди е силно податлива на естрогенни и андрогенни странични ефекти, включително изключително значителни нива на задържане на вода. Гинекомастията може също да бъде проблем много рано в цикъла. Използването на ароматазен инхибитор може да намали превръщането на тестостерона в естроген. Оксиметолон е изключително естрогенен но не ароматизира, което може да наложи допълнително използване на тамоксифен. Понеже този цикъл е много проблематичен по отношение на страничните ефекти, той не се препоръчва за начинаещи атлети.

Седмица Testosterone Oxymetholone Trenbolone
1 300 мг 150 мг
2 600 мг 150 мг
3 600 мг 50 мг 150 мг
4 600 мг 50 мг 150 мг
5 600 мг 100 мг 150 мг
6 600 мг 100 мг 150 мг
7 600 мг 100 мг 150 мг
8 600 мг 100 мг 150 мг
9 600 мг 100 мг 150 мг
10 600 мг 100 мг 150 мг
11 300 мг

Стероиден цикъл с Winstrol/Proviron/Trenbolone (за чиста маса / релеф)

Продукти: 250 таблетки Stanozolol 5 мг, 100 таблетки Mesterolone 25 мг, 20 мл Trenbolone acetate 75 мг/мл

Допълнително:
За черен дроб: Liver Stabil, Liv-52 или Essentiale Forte в доза, посочена по предписание в листовката.
За холестерол: Lipid Stabil (3 капсули/ден) и рибено масло (4 г/ден).

Коментар: Stanozolol и Trenbolone са популярни стероиди за фази на орелефяване. Те имат силно анаболни и умерено андрогенни ефекти, като същевременно не проявяват значителна естрогенност. Тази комбинация помага в силното намаляване на мазнини. Две 25 мг таблетки Mesterolone на ден са добавени за допълнителна андрогенна активност, която би трябвало да спомогне поддържането на нормални сексуални функции и либидо. Приемът на допълнителни антиестрогени не е необходим. Някои агресивни културисти добавят в тази комбинация и rHGH, кленбутерол и / или хормони на щитовидната жлеза. Увеличаването на дозите на употребените тук стероиди е практика, но не се препоръчва поради увеличаване на сърдечно съдовата и чернодробната токсичност.

Седмица Stanozolol Mesterolone Trenbolone
1 20 мг/ден 25 мг/ден 150 мг
2 20 мг/ден 50 мг/ден 150 мг
3 20 мг/ден 50 мг/ден 150 мг
4 20 мг/ден 50 мг/ден 150 мг
5 25 мг/ден 50 мг/ден 225 мг
6 25 мг/ден 50 мг/ден 225 мг
7 25 мг/ден 50 мг/ден 225 мг
8 25 мг/ден 50 мг/ден 225 мг

Мнения за Trenbolone

Trenbolone (Tren-Ena) безспорно е най-полезният анаболен стероид на пазара. Отчитайки терапевтичните свойства на Нандролон или дори Тестостерона, той може да не е най-добрият, но по отношение на чиста сила и трансформация на физиката, Trenbolone е кралят. Никой друг стероид не е толкова ефективен през периода на изчистване, а през периода на качване на маса също се представя страхотно.

Макар Trenbolone (Tren-Ena) да е полезен и при изчистване и при качване на маса, ако ще го използвате само през една от фазите, винаги избирайте при изчистване. Много ограничават приема на Тренболон само в едната фаза поради силата на съставката, особено върху сърдечносъдовото натоварване. Тези, които го понасят добре и са в отлично здраве могат да го приемат и през двете фази за още по-добри резултати.

Странични ефекти от Trenbolone (Tren-Ena)

Определено има някои възможни странични ефекти от ползването на Trenbolone (Tren-Ena), като трябва да се обърне внимание на думата възможен. Макар страничните ефекти от Trenbolone да са често силно преувеличени, не можем да го наречем анаболен стероид с най-малко странични ефекти, но със сигурност не е с най-много. Повечето от възможните странични ефекти от Trenbolone (Tren-Ena) са много сходни с тези при повечето анаболни стероиди и също толкова контролируеми. Те са силно зависими от генетичното предразположение и чувствителност. Що се отнася до чувствителността, съществува група от така наречени ответни странични ефекти, които са леко уникални за Тренболон.

Още информация

Има хора, при които се явяват тези странични ефекти, но при повечето ги няма. За съжаление, тези ответни странични ефекти възпрепятстват много хора от ползването на Trenbolone. Всъщност, повечето мъже могат спокойно да ползват Trenbolone (Tren-Ena) , но има мъже, които не могат да го ползват Trenbolone, както и всякакви други анаболни стероиди. Имайте предвид, че ответните странични ефекти от Тренболон Ацетат по никакъв начин не значат, че хормонът действа.

За да разберете страничните ефекти от Trenbolone (Tren-Ena), сме ги систематизирали в отделни категории с цялата необходима ви информация.

Естрогенни

Trenbolone (Tren-Ena) не е естрогенен. Този анаболен стероид не трансформира в естроген, поради което излишно задържане на вода не е възможно с употреба на този стероид. Обаче гинекомастия все пак е възможна, поради силното естество на прогестин на този хормон. Прогестеронът има способността да стимулира естрогенния механизъм в млечните жлези, което може да предизвика гинекомастия. Много мъже не би трябвало да имат проблем, но индивидуалната чувствителност към гинекомастия също има роля. Анти-естрогените осигуряват защита, при необходимост.

Важно да се отбележи: много години се е считало, че гинекомастия вследствие приема на Trenbolone (Tren-Ena) се е дължала на натрупване на пролактин. Доказано е било, че това не е така, благодарение работата на Уилиям Ливелин. Неговото проучване по въпроса е било крайно ясно – причината е от естеството на прогестина, не от пролактина. Ливелин също отбелязва, че ползването на ароматизиращи стероиди с Trenbolone силно увеличава шанса за поява на гинекомастия, често правейки прием на антиестроген необходимост.

Андрогенни

Trenbolone (Tren-Ena) е силно андрогенен хормон и както може да се очаква, има възможни андрогенни странични ефекти. Такива ефекти са акне, ускорено оплешивяване при предразположените към плешивост и окосменост на тялото. Вероятността е силно зависима от генетичната предразположеност. За да се справят с андрогенните странични ефекти от Trenbolone (Tren-Ena), много прибягват до инхибиторите на 5-алфа редуктаза, като Финастерид. Обаче ензимът 5-алфа редуктаза не метаболизира Тестостерон и инхибиторите имат малък до никакъв ефект. Няма да можете да намалите андогенността на Trenbolone (Tren-Ena), което трябва да се има предвид, ако подобни странични ефекти са проблем.

Сърдечносъдови

Ефектите от Trenbolone (Tren-Ena) в тази категория може да са проблем за някои. Този стероид може да има силно отрицателно въздействие върху холестерола, като потиска HDL (добрия) холестерол, и повишава LDL (лошия) холестерол. Този отрицателен ефект върху холестерола не би трябвало да е силен като повечето орални анаболни стероиди, но е много по-изразен от повечето инжекционни стероиди. Възможно е да се контролира, но са необходими усилия.

Наложително е водене на здравословен начин на живот, което значи диета богата на омега мастни киселини, бедна на наситени мазнини и прости захари. Също така трябва да са включени аеробни тренировки, дори в периода на качване на маса. Не вярвайте на заблудата, че кардио тренировките не са добри при трупане на мускулна маса. Това е мит, който повече е навредил, отколкото помогнал. На много се препоръчва прием на антиоксидантна добавка при ползване на Trenbolone (Tren-Ena).

Trenbolone (Tren-Ena) може да окаже отрицателно влияние върху кръвното налягане. Изглежда това негативно въздействие не се проявява при повечето здрави мъже. Все пак трябва да се има предвид такава възможност. Ако не можете да следите и да контролирате кръвното си налягане, трябва незабавно да спрете приема.

Потискане на тестостерона

Независимо от целта на ползване, от генетичната предразположеност или от слухове, които може да сте чули, страничните ефекти от Trenbolone (Tren-Ena) винаги включват потискане на тестостерона. Всички анаболни стероиди потискат естественото производство на тестостерон, но степента на потискане е различна при различните стероиди. При Trenbolone то е повече от значително. Почти невъзможно е да избегнете състояние на ниско ниво на тестостерон без прием на външен тестостерон. С включването на външен тестостерон проблемът се решава.

След края на цикъла и след като организмът ви се е изчистил от всички външни хормони, естественото производство на тестостерон започва отново. Нивата ще са все още ниски и ще е необходимо известно време за пълното им възстановяване. Затова на повечето мъже се препоръчва терапия след цикъла. Терапията ще стимулира естествено производство на тестостерон и ще осигури достатъчно тестостерон за нормалните телесни функции, докато нивата се покачват естествено. Тя няма да предизвика пълно възстановяване от само себе си, което изисква време, но ще ускори процеса. С терапията ще се предотврати кортизолът да стане доминиращ хормон, докато нивата на тестостерон са ниски за продължителен период от време. Ако кортизолът стане преобладаващ, това може да съсипе физиката ви.

Важни забележка относно естественото възстановяване на тестостерона: то не предполага първоначално състояние на ниски нива. Също така не предполага сериозно засягане на функциите на хипоталамуса, хипофизата и тестисите от неправилно ползване на анаболни стероиди. Друга важна забележка – макар терапията след цикъл да е много полезна, излизането от цикъла за кратък период не дава добри резултати. Това трябва да се има предвид при интензивни цикли.

Хепатотоксичност

Сам по себе си, Trenbolone (Tren-Ena) не се счита за хепатотоксичен анаболен стероид. Повечето не би трябвало да имат проблеми с претоварване или увреждане на черния дроб. Стероидът все пак носи известна степен на токсичност при прекомерно високи дози, но такива дози са далеч над възможните за прием от човек.

Ответни реакции

Последните странични ефекти от Trenbolone (Tren-Ena) са причина някои да избягват да го ползват. Общо взето те не изглеждат толкова зле, но се проявяват по драматичен начин. Ответните странични ефекти от Trenbolone включват тревожност, безсъние, нощно изпотяване и ускорен пулс. Ако такива странични ефекти се проявят, намаляването на дозата понякога помага. Ако това е така, то Trenbolone може да не е за вас.

Профил на Trenbolone

(17beta-Hydroxyestra-4,9,11-trien-3-one)
Формула: C20 H24 O3
Молекулярно тегло: 312.4078
Молекулярно тегло (основа): 270.3706
Молекулярно тегло (естер): 60.0524
Формула (основа): C18 H22 O2
Формула (естер): C2 H4 O2
Точка на топене (основа): 183-186C
Точка на топене (естер): 16.6C
Производител: Cattle implants, British Dragon, Various
Ефективна доза (мъже): 50-100 mg през ден
Ефективна доза (жени): Не се препоръчва
Време на действие: 2-3 дни
Откриване на следи: 5 месеца
Анаболно/Андрогенно съотношение: 500/500

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the First to Review “Tren-Ena | Титан (Trenbolone Enanthate) 100 mg/ml”