Tn Cut Mix®

247.00 лв.

ПроизводителTN Pharma USA
Съдържание: 3750 мг микс от четири препарата
Многодозов флакон – 10 мл, 375 мг/мл

Предназначение:
При културизъм и бодибилдинг, като препарат за изгаряне на мазнини и релеф за кратко време.

Описание

Tn Cut Mix е анаболен микс за мускулeн релеф и изчистване от излишните мазнини (при мъже) на американската фармацевтична компания TN Pharma. Съдържа бленда от Нандролон Фенилпропионат, Тренболон ацетат, Станозолол и Дростанолон пропионат в концентрация 375 мг в 1 мл сусамово масло с безкомпромисно качество за европейския пазар.

Съдържанието на препарата е:

  • Nandrolone Phenylpropionate 75 mg/ml (Нандролон Фенилпропионат)
  • Trenbolone acetate 75 mg/ml (Параболан ацетат, Тренболон)
  • Stanozolol 75 mg/ml (Станозолол, Винстрол маслен)
  • Drostanolone propionate 150 mg/ml (Мастерон, Дростанолон пропионат)

Информация за TN CUT Mix

Tn Cut Mix на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients) e за всички, които търсят мощно средство за изчистване на мазнините и мускулен релеф, предпочитат безкомпромисно качество и висок клас анаболни стимулатори.

Културисти, пауърлифтъри и професионални спортисти ще оценят качествата на уникалната формула ТН КЪТ Микс на TN Pharma.

Действие на TN CUT Mix

Tn Cut Mix е анаболен микс – гордостта на технолозите в TN Pharma. Този продукт е за всички, които искат да се „изрежат“ предсъстезателно, без да е задължително да спазват строга диета. Блендата от 4 стероидни естера е най-добрата комбинация за изчистване на мазнини и постигане на безупречно релефна мускулатура.

Допълнително предимство е удобството да се инжектира само веднъж седмично, като по този начин вие съвсем спокойно ще извлечете ползите от този невероятно силен синергичен стак от четири мощни естера – Нандролон, Тренболон, Станозолол и Дростанолон!

Дозиране и стероидни схеми

Препоръчваме приема наTn Cut Mixда не надвишава 2 мл седмично, дори при най-опитните атлети. За среднонапреднали и начинаещи спортисти, препоръчителната седмична доза е 375 мг или 1 кубичен сантиметър от спринцовката за мускулно инжектиране

Странично действие

Страничните ефекти са както при всеки от гореспоменатите съставки на TN CUT. При нормална употреба, няма да имате проблем с нежеланите действия на препаратите от съдържанието на микса. Не препоръчваме употребата на този Cut mix да надвишава 12 седмици.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the First to Review “Tn Cut Mix®”