Промоция!

Stromba (инжекционна) – 10 ампули, NASpharma

53.80 лв. 49.00 лв.

Станозолол – Stromba NASpharma инжекции е продукт, който първоначално е употребяван като ветеринарно средство за коне с цел повишение на либидото и издържливостта при състезания. Ползва се в културизма с търговско име Винстрол, известен в  щатите като Уини (Winny, Winnie).


Истинският станозолол може лесно да се разпознае, когато ампулата се остави да престои в покой няколко часа. В резултат на това водната суспензия се отделя от веществото, което се утаява на дъното на шишенцето/ампула има млечно бял цвят.

Описание

Stromba NASpharma на инжекции е ефикасен препарат в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, мускулна маса и сила за късо време – в цикъл от 30 до 45 дни. За постигане на оптимални разултати и предимства, атлетите често комбинират Станозолол с Тестостерон пропионат, Тестостерон енантатDeca Durabolin, Тренболон, Дианабол както и Примоболан.

Винстрол е търговско наименование на препарат с активна съставка Станозолол и е един от любимите препарати на много атлети. Винстрол е синтетичен анаболен стероид, производен на дихидротестостерон (DHT). Той проявява слаба андрогенна активност и не ароматизира. Подобрява качеството на мускулите, намалява телесните мазнини като подобрява органичните процеси, които се свързват с тъканите, отлагането на калций в костите, съхранява азот, сяра, калий, натрий и вода в човешкото тяло. Това го прави страхотен стероид за “изчистващи” цикли.

Начин на употреба

Една доза от 50 мг (1 кубик) през ден или три пъти седмично. Често се комбинира с други стероиди в зависимост от желания резултат. В цикли за релеф се комбинира с Параболан (Parabolan)Мастерон (Masteron) или Болденон (Boldenon).

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the First to Review “Stromba (инжекционна) – 10 ампули, NASpharma”