Промоция!

Stanozolol – LIpthai (Stromba)

83.80 лв. 50.00 лв.

Станозолол е търговско наименование на орален анаболен стероид с активна съставка Станозолол. Производителя на този продукт е Липтай – Тайланд, Азия.

Станозолол/Стромба се води за един от най-безопасните анаболни препарати. Подходящ в ниски дози включително и за жени. Опаковката съдържа 100 таблетки Станозолол по 10 милиграма.

Описание

Станозолол дава високо ниво на мускулен растеж, въпреки че в анаболно отношение препаратът е по-скоро умерен, в сравнение с други значително по-силни стероиди. Стромбафорт помага изключително в предсъстезателната подготовка на атлетите да спечелят максимум предимства от стероидния цикъл. Структурно Стромбафорт не ароматизира и не задържа вода. Широко се използва, тъй като стимулира загубата на тегло бързо и сигурно. В добавка към изгарянето на мазнини, Стромбафорт е особено ефикасен  в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, мускулна маса и сила за късо време – в цикъл от 30 до 45 дни.


Дозировка и стероидни схеми

Приема се от 30 мг. до 70 мг. всеки ден. Често се изпозва с други стероиди, в зависимост от желания резултат. В цикли за релеф се комбинира с Параболан(Trenbolone), Мастерон(Drostanolone propionate) или Болденон (Boldenone undecylenate). Такива комбинации помагат за по-добрата сепарация и изразителния вид на мускулатурата, толкова търсена от спортуващи и фитнес ентусиасти.

За мускулна маса се препоръчва употреба на по-силни андрогени Тестостерон (Testosterone propionate), Анаполон/Анадрол (Oxymetholone) или Дека Дураболин (Nandrolone decanoatе). При това комбиниране Стромба балансира действието на другия препарат в цикъла като дава добър анаболен ефект със слаба естрогенна активност, отколкото самостоятелен прием на изброените стероиди.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the First to Review “Stanozolol – LIpthai (Stromba)”