Primus Ray - Hard-pro.com Stanozolol

Stanozolol (3 патрона х 3 мл) – PRL

174.20 лв.

Stanozolol (Станозолол) – Primus Ray е медицинско средство за хуманна употреба. Stanozolol PRL е инжекционен препарат, представлявайки водна суспензия за интрамускулно приложение при спортисти, най-често в културизма или любители, които желаят да се „нарежат“.

Продукта съдържа 3 патрона по 3 мл със ативно вещество Stanozolol, по 50 мг/мл (общо 9 мл Станозолол). Primus Ray Laboratories (PRL) – Сингапур се ползва от малко потребители, заради високата цена, която е вследствие на качеството.


Патроните на сингапурския производител на лекарства PRL са с възможно най-високо качество на субстанцията. Заради цената на този медицински анаболен инжекционен стероид, малцина биха си позволили точно този инжекционен Станозолол, но всеки от тях изразява единствено положителни коментари за марката и препарата.

Описание

Особено ефикасен е в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, мускулна маса и сила за късо време – в цикъл от 30 до 45 дни. За постигане на оптимални разултати и предимства, атлетите често комбинират Станозолол с Тестостерон пропионат, Тестостерон енантатDeca Durabolin, Тренболон, Дианабол както и Примоболан.

Винстрол е търговско наименование на препарат с активна съставка Станозолол и е един от любимите препарати на много атлети. Винстрол е синтетичен анаболен стероид, производен на дихидротестостерон (DHT). Той проявява слаба андрогенна активност и не ароматизира. Подобрява качеството на мускулите, намалява телесните мазнини като подобрява органичните процеси, които се свързват с тъканите, отлагането на калций в костите, съхранява азот, сяра, калий, натрий и вода в човешкото тяло. Това го прави страхотен стероид за “изчистващи” цикли.

Начин на употреба

Една доза от 50 мг (1 кубик) през ден или три пъти седмично. Често се комбинира с други стероиди в зависимост от желания резултат. В цикли за релеф се комбинира с Параболан (Parabolan)Мастерон (Masteron) или Болденон (Boldenon).

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the First to Review “Stanozolol (3 патрона х 3 мл) – PRL”