Stanozolic – Винстрол ампули (GEP)

98.30 лв.

Производител: GEP
Опаковка: 10 ампули по 1 мл, 50 мг/мл


 

Stanozolol (Станозолол) за инжектиране е медицинско средство за хуманна употреба. Препарата представлявайки водна суспензия за интрамускулно приложение при спортисти, най-често в културизма или любители, които желаят да се „нарежат“ се ползва за орелефяване и нацепване. Напоследък е популярен в киното и поп-фолка.

 

Описание

Особено ефикасен е в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, мускулна маса и сила за късо време – в цикъл от 30 до 45 дни. За постигане на оптимални разултати и предимства, атлетите често комбинират Станозолол с Тестостерон пропионат, Тестостерон енантатDeca Durabolin, Тренболон, Дианабол както и Примоболан.

Винстрол е търговско наименование на препарат с активна съставка Станозолол и е един от любимите препарати на много атлети. Винстрол е синтетичен анаболен стероид, производен на дихидротестостерон (DHT). Той проявява слаба андрогенна активност и не ароматизира. Подобрява качеството на мускулите, намалява телесните мазнини като подобрява органичните процеси, които се свързват с тъканите, отлагането на калций в костите, съхранява азот, сяра, калий, натрий и вода в човешкото тяло. Това го прави страхотен стероид за “изчистващи” цикли.

Начин на употреба

Една доза от 50 мг (1 кубик) през ден или три пъти седмично. Често се комбинира с други стероиди в зависимост от желания резултат. В цикли за релеф се комбинира с Параболан (Parabolan)Мастерон (Masteron)или Болденон (Boldenon).

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the First to Review “Stanozolic – Винстрол ампули (GEP)”