Spanish Fly Gold (Кутия – 12 патрона по 5 мл)

64.90 лв.

Испанска муха – Spanish Fly Gold е удобен за ползване начин за увеличаване на либидото при жените. Използва от жени на всички възрасти, които търсят бърза възбуда, както и по-добри сексуални преживявания. Има положително въздействие и при мъже.

Изчерпан

Описание

SPANISH FLY GOLD (златна испанска муха) е женска виагра, високоефективно средство за възбуждане на силно сексуално желание. Препаратът е произведен с помощта на най-модерната технология за добиване на възбуждащия екстракт HS, извлечен от испанската муха – това е най-мощният афродизиак, познат до момента. SPANISH FLY GOLD провокира силна сексуална възбуда, засилено отделяне на влагалищна влага и съкращаване на влагалищните мускули, като гарантира ярък множествен оргазъм.

За кого е предназначен този продукт

Медикаментът е предназначен за жени, които са фригидни или имат слабо сексуално влечение, пълно отсъствие на оргазъм, климактеричен синдром или желание да разнообразят и обогатят сексуалния си живот. След приема се наблюдава учестено сърцебиене и поруменяване на лицето. Жената започва да диша дълбоко и да изпитва силно полово влечение към партньора си. Препаратът предизвиква приток на кръв в малкия таз и женските полови органи, вследствие на което при акта настъпва усилено отделяне на влагалищен секрет и свиване на мускулите, а също така се повишава чувствителността и оргазмът се усилва.


SPANISH FLY GOLD е без цвят и мирис, лесно се разтваря във вино или друга напитка и може да се изпие, без партьорът да забележи, че приема медикамент.

Употребата е препоръчителна преди сексуален контакт. Дозировката е не повече от 5 мг за денонощие, които се вземат 10 – 15 минути преди акта, и не бива да се увеличава с цел повишаване на ефективността.

Медикаментът е противопоказен за жени под 18 години, бременни, страдащи от хипертония, сърдечно-съдови заболявания, очни болести. Съхранява се на тъмно, сухо и прохладно място, недостъпно за деца.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the First to Review “Spanish Fly Gold (Кутия – 12 патрона по 5 мл)”