Somatrope 15 iu – Pharm Chemical

78.60 лв.

Производствените нива на растежния хормон с напредването на възрастта намаляват. Хормона на растежа би могъл да се ползва за спиране процеса на стареене. Метода се употребява от артисти (почти всички световноизвестни и национални кинозвезди, певици, телевизионни водещи и богати хора).

Ефекта по думи на употребяващи го след поставянето на подкожната инжекция се усеща моментално – мускулатурата се втвърдява, тялото е тонизирано и идва чувство на зареждане с еластична производителност и напън за интензивност. Тялото произвежда най-високи количества от човешкият хормон на растежа- Соматропин през нощта и по-точно в часовете от 23:00 – 2:00.

Описание

Това е продукт със съдържание 15 единици, 5 мг соматропен хормон – соматропин (растежен хормон). Известен е с това, че подмладява, предизвиква растеж на височина при всякакви възрасти, орелефява (премахва телесни мазнини) и увеличава мускулната маса  по най-качествения начин.

Много хора се обръщат към Хормон на растежа (HGH), с надеждата, че това ще ги накара да се чувстват и изглеждат по-млади. Статистиката е с положителен резултат.

Експертно мнение на много лекари и фармацевти относно твърденията за надежда от употреба на растежен хормон с цел подмладяване е неоснователна. По-важното е, че тези продукти могат да бъдат опасни. Въпреки всичката информация до момента и практически тестове с този продукт, потребителите, които го употребяват се радват на резултати и ефект при неговия прием.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the First to Review “Somatrope 15 iu – Pharm Chemical”