Sinegra 4×50 – цена (Силденафил)

17.80 лв.

4 таблетки по 50 мг силденафил – активна субстанция.

Sildenafil e лекарство, което се ползва в няколко направления.

Най-много е известно като сексуален стимулатор за по-силна ерекция и свръх удоволствие при съвокупление (сексуално проникване).

С цел за още по-приятно изживяване при сексуалния кеф от видимо реалното свръх надървяне на пениса.

Изчерпан

Описание

Силденафил е сексуален стимулатор, който предизвиква мощна ерекция (качествено надървяне) дори в ниски дози. Медикамента се използва за лечение на еректилна дисфункция иБелодробна артериална хипертония (БАХ). Открит е за пръв път във Pfizer от Андрю Бел, Дейвид Браун и Никола Тере. Става достъпен през 1998 г. – Силденафил е знаков фактор във фармацевтичната индустрия за лечението на еректилна дисфункция. Първите продукти, които съдържат съставката (активната субстанция) Силденафил са Циалис и Варденафил Левитра.


Действие

Действието на Силденафил е от 3 до 6 часа. Понякога е необходима локална стимулация (пипане, чекиия, фелацио) за да бъде достигната максимална ерекция. Силденафил се ползва за секс стимулатор, подобрява потентността временно, за няколко часа. Разширява кръвоносните съдове в мъжкия полов орган.


Дози и прием

Повечето хапчета са със син цвят и се предлагат със съдържание 25, 50 и 100 милиграма активна субстанция – Силденафил. Приема се не повече от веднъж на ден между 30 минути и 4 часа преди полов акт (секс).

Дозировката за белодробна артериална хипертония е три пъти на ден.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the First to Review “Sinegra 4×50 – цена (Силденафил)”