Sildenafil – Mylan (Франция, аптекарски химикал)

28.70 лв.

Активното вещество във всяка от четирите таблетки на този продукт е 140.5 мг силденафил цитрат, което се равнява на 100 мг реален силденафил. Често този продукт се среща с името Милан, което е погрешно преведено. Фармацевтичния производител на артикула е Mylan (Майлан, държава Франция)

Предозирането води до изтръпване на устата и черепа, повишаване на температурата и пулса.

Производителя: Майлън – Франция (Mylan)

Sildenafil e лекарство, което се ползва в няколко направления. Най-много е известно като сексуален стимулатор за по-силна ерекция и свръх удоволствие при съвокупление (сексуално проникване) – eбене, ебня, чукане, любене. С цел за още по-приятно изживяване при сексуалния кеф от видимо реалното свръх надървяне на пениса.

Описание

Силденафил е сексуален стимулатор, който предизвиква мощна ерекция (качествено надървяне) дори в ниски дози. Медикамента се използва за лечение на еректилна дисфункция и Белодробна артериална хипертония (БАХ). Открит е за пръв път във Pfizer от Андрю Бел, Дейвид Браун и Никола Тере. Става достъпен през 1998 г. – Силденафил е знаков фактор във фармацевтичната индустрия за лечението на еректилна дисфункция. Първите продукти, които съдържат съставката (активната субстанция) Силденафил са Циалис и Варденафил/Левитра.


Действие

Действието на Силденафил е от 3 до 6 часа. Понякога е необходима локална стимулация (пипане, чекиия, фелацио) за да бъде достигната максимална ерекция. Силденафил се ползва за секс стимулатор, подобрява потентността временно, за няколко часа. Разширява кръвоносните съдове в мъжкия полов орган.


Дози и прием

Повечето хапчета са със син цвят и се предлагат със съдържание 25, 50 и 100 милиграма активна субстанция – Силденафил. Приема се не повече от веднъж на ден между 30 минути и 4 часа преди полов акт (секс).

Дозировката за белодробна артериална хипертония е три пъти на ден.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg

2 reviews for Sildenafil – Mylan (Франция, аптекарски химикал)

  1. 5 out of 5

    За този продукт мога да гарантирам, че е оригинален. И като действие и всичко!

Add a Review