Rimobolan Anabolizan 100mg/1ml - Bayer , Methenolone Enanthate

Rimobolan Anabolizan 100mg/1ml – Bayer

17.40 лв.

Rimobolan Anabolizan Ampul – Bayer е немски стероид, който не може да бъде закупен свободно, освен в няколко държави в света – включително съседна Турция. Hard Pro работи директно с доставчиците на Bayer.

Метенолон Енантат е на пазара повече от 50 години.

Описание

Rimobolan е търговското наименование на един от най-сигурните и благонадеждни анаболни стероиди. Съдържа Methenolone – високо анаболен и ниско андрогенен, което го прави добър избор в предсъстезателна подготовка. Това е един от малкото стероиди в бодибилдинга, които не проявават странични ефекти дори във високи дози.

Rimobolan е изключително популярен анаболен стероид сред спортисти, които търсят начин за повишаване на постиженията. Той не проявява характерните за тестостероновите деривати странични ефекти като задържане на вода. Добре известен е като един от любимите на Арнолд Шварценегер.

Какво представлява Rimobolan

Primobolan има уникален характер сравнен с други анаболни стероиди. Важно е обаче да се отбележи разликата между Primobolan и Primobolan Depot. Primobolan Depot е инжекционна форма на стероида (Enanthate), докато първият е за перорален прием (Acetate).

Methenolone е произведен за първи път през 1962 г. от Squibb. Първото търговско име на този стероид е Nibal и Nibal Depot. В средата на 1960те години немският фармацевтичен гигант Schering получава правата над стероида и започва да го разпространява под търговското име Primobolan. Methenolone е известен като Европейски анаболен стероид, тъй като никога не е бил одобрен за разпространение в САЩ.

Счита се също, че е много подходящ и за жени поради факта, че не ароматизира и не е хепатотоксичен (т.е. не е опасен за черния дроб). Мускулното развитие с този препарат е бавно, но с добро качество. Напредналите културисти ползват Rimobolan за регулиране на катаболния обмен през стероидните паузи.

Характеристика на Rimobolan

Rimobolan е считан за един от най-безопасните анаболни стероиди на пазара. Като лекарствен продукт основно е показан за лечение на състояния, свързани със загуба на телесно тегло и след дълго лечение с кортикостероиди. Бил е успешно назначаван за лечение на недоносени или бебета с поднормено тегло. Също така се предписва за остеопороза и саркопения. Доказан при лечение на недохранване.

Methenolone е производно на дихидротестостерон (DHT), или по-специално структурно променена форма на DHT. Добавена е двойна връзка между въглеродни атомии C1 i C2 и е добавена метилова група, която предпазва стероида от чернодробен метаболизъм.

Rimobolan има характеристики, подобни на други анаболни стероиди. Той подобрява синтеза на протеин и увеличава броя на червените кръвни клетки. Той обаче има три основни черти, които го отличават от другите анаболни стероиди. Rimobolan драстично подобрява задържането на азот. Това гарантира избягване на катаболните процеси в мускулите. Primobolan има изключително силен афинитет за свързване с андротенния рецептор. Така той директно участва в липолизата. Това прави Rimobolan изключително подходящ стероид във фази на орелефяване.

Последната отличителна черта на Rimobolan е неговото влияние върху имунната система. Methenolone значително подобрява работата на имунната система.

Дозировка и стероидни схеми

Rimobolan може да се комбинира ефективно с всички стероиди в зависимост от целта. Най-добрата комбинация е между Rimobolan и Винстрол Депо. Приемът е от 200 до 400 мг на седмица, но напредналите атлети могат да достигнат и до 800мг. или една ампула дневно и три пъти седмично по 50 мг инжекционен станозолол.

Двуфазен стероиден цикъл (за чиста маса)
Продукти: 8 мл Methenolone enanthate (Primobolan) 100 мг/мл, 50 мл Boldenone undecylenate 50 мг/мл, 20 мл testosterone (enanthate или cypionate) 200 мг/мл.

Допълнително:
За холестерол: Lipid Stabil (3 капсули/ден) и рибено масло (4 г/ден).
Контрол на естрогена: tamoxifen (20-40 мг/ден) или анастрозол (0.5-1 мг/ден).

Коментар: Това е тримесечен нетоксичен за черния дроб стероиден цикъл, който има две отделни фази – за трупане на мускулна маса и релеф. През първите 6 седмици на тренировки основният фокус е върху трупането на мускулна маса, с подходящ хранителен режим. Значителна естрогенна активност е налице през този период и може да се наложи приема на тамоксифен или анастрозол за предотвратяване на гинекомастията и прекомерното задържане на вода.

Лекарствата за поддръжка на естрогена могат да бъдат преустановени евентуално във втората фаза, която е насочена към увеличаване отношението андроген/естроген и втвърдяване на мускулите. Дозата тестостерон във втората фаза се приема в опит да се предодврати сексуална дисфункция или загуба на либидо, което често се случва пти употреба на предимно анаболни стероиди.

Седмица Testosterone Boldenone Primobolan
1 500 мг 200 мг
2 500 мг 200 мг
3 600 мг 200 мг
4 600 мг 200 мг
5 600 мг 200 мг
6 600 мг 200 мг
7 100 мг 200 мг 300 мг
8 100 мг 200 мг 300 мг
9 100 мг 200 мг 300 мг
10 100 мг 200 мг 300 мг
11 100 мг 200 мг 300 мг
12 100 мг 200 мг 300 мг

Колко дни остава в организма Rimobolan?

Инжекционният Rimobolan Depot – Метенолон Енантат може да бъде открит в организма от три до четири седмици, а оралната форма на препарата Methenolone Acethate се изчиства от организма за определено по-късо време, в периода от два до шест дни.

Странични ефекти на Rimobolan

Rimobolan предполага проявата на странични ефекти, но мекият му характер го прави един от най-дружелюбните анаболни стероиди.

Естрогенни

Rimobolan не ароматизира и няма природа на прогестин. Поради това неговата употреба не се свързва с проява на естрогенни странични ефекти. като задържането на вода или гинекомастия. Високо кръвно налягане също се изключва. Допълнителен прием на антиестрогени не е необходим.

Андрогенни

Въпреки че Rimobolan е сравнително мек анаболен стероид, проявата на андрогенни странични ефекти е възможна. Такива може да бъдат: омазняване на кожата и акне. Мъжете, генетично предразположени към оплешивяване трябва да имат предвид, че Rimobolan може сериозно да повлияе ускоряване на този процес.

Употребата на инхибитори на 5-алфа редуктаза като Finasteride имат малък ефект при справяне с тези странични ефекти. Това се дължи на факта, че ензимът 5-алфа редуктаза метаболизира тестостерона до дихидротестостерон, а Rimobolan вече е DHT, така че инхибирането на ензима ще има много малък ефект.

Въпреки че има мек характер, андрогенната природа на Rimobolan е достатъчно силна за да провокира симптоми на вирилизация при жените. Такива може да се изразят в: менструални смущения, удебеляване тембъра на гласа, повишено окосмение на тялото, увеличаване на клитора и други. Често тези симптоми отшумяват при преустановяване приема на стероида. Ако обаче симптомите се пренебрегнат има вероятност те да станат необратими.

Сърдечносъдови

Rimobolan има малък или никакъв ефект върху кръвното налягане. Той обаче може да повлияе липидния профил и повишаване на LDL холестерола за сметка понижаване на HDL холестерола. Влиянието на Rimobolan върху холестерола е по-силно от тестостерона, нандролона и тренболон, но все още остава по-ниско от всички анаболни андрогенни стероиди за перорален прием. Препоръчва се диета, богата на омега мастни киселини и с ниско съдържание на наситени мазнини и прости въглехидрати.

Потискане на тестостерона

Всички анаболни стероиди потискат естественото производство на тестостерон. Степента на потискане се различава в зависимост от употребения стероид. Rimobolan не окоазва толкова силно потискане сравнен с други анаболни стероиди. След преустановяване приема на Примоболан и други хормони естественото производство на тялото ще се възстанови. Този процес обаче може да отнеме дълго време, дори няколко месеца. Препоръчва се правилно излизане от цикъла с подходяща следстероидна терапия, която да подпомогне по-бързото възвръщане нивата на серумния тестостерон. Ако не се приложи такава програма кортизолът може да причини сериозни загуби на натрупаната по време на цикъла мускулна маса.

Хепатотоксичност

Примоболан в двете си форми – Enanthate (инжекционен) и Acetate (перорален) не е токсичен за черния дроб и чернодробна токсичност е малко вероятна.

Профил на Примоболан

17бета-хидрокси-1 -метил-5алфа-андрост-1-ен-3-он
Молекулна маса на база: 302.4558
Молекулно тегло естер ацетат: 60.0524
Формула: C20H30O2
Точка на топене:
Производител: Schering
Ефективна доза: (мъже) 50-150мг/ден; (Жени) 25-75 мг/ден
Активен живот: 4-6часа (ацетат)
Откриване в тялото: 4-5 седмици
Анаболни / андрогенно съотношение: 88: 44-57

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg

2 reviews for Rimobolan Anabolizan 100mg/1ml – Bayer

  1. 4 out of 5

    Само дето аз си взех Римоболан свободно от турска аптека миналата седмица!

  2. 5 out of 5

    Метенолона е истински. Интересувам се ако купя повече от 20 кутии дали ще има намаление от цената?

Add a Review