Промоция!

Reducta Depot – pharm – tec.

83.00 лв. 75.00 лв.

Редукта pharm – tec. е депо хапче за отслабване. Това е лекарствен продукт за намаляване на телесното тегло от най-ново поколение с доказани резултати в ускоряването на метаболизма.

Предимството на Reducta Depot e, че удълженото му освобождаване в организма не налага допълнителни от необходимите ежедневни физически натоварвания.

Продукта е доказан от времето, когато бяха популярни Лида, Мейзитанг и Суперслим – тогава можеше да бъде намерен в аптеките в България.

Описание

Reducta/Редуктил е лекарствен продукт за намаляване на телесното тегло с удължено освобождаване и подпомага борбата с наднорменото тегло. Той може да бъде проверен с код за автентичност на официалния сайт на производителя pharm – tec.


Действие

Ефектът от прилагането на таблетките Редуктa депо, познати в спортните среди и като Редуктил, е свързан с повишаване чувството за ситост, (просто приемате по-малко храна). От друга страна Редукта депо изгаря излишните калории, т.е. ускорява метаболизма.

Нискокалорийната диета и поддържането на умерена физическа активност завишават намаляването на телесното тегло. Постигнатите резултати се запазват.


Странични ефекти

Не се препорчъва на хора, които са алергични към сибутрамин. Да не се приема от болни от епилепсия както и ако имате чернодробни и бъбречни проблеми. Ако страдате от депресия, мания или имате натрапчиви мисли за самоубийство; ако имате повишена функция на щитовидната жлеза.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the First to Review “Reducta Depot – pharm – tec.”