Промоция! анаполон Oxycoten Negen от hard-pro

Oxycoten – Negen (Анаполон, Оксиметолон)

143.90 лв. 90.00 лв.

Oxycoten (Анаполон, Оксиметолон) е един от най-често срещаните анаболни андрогенни стероиди, употребявани в периодите за натрупване на мускулна маса и сила. С най-мощните свойства анаболен стероид. Най-опасен от всички останали, когато не се взима под особено внимание.

Този стероид е довел до умопомрачителни размери в мускулната маса на атлети от целия свят. Съществува от много години и е известен с това, че по-корав от него до момента няма.

Oxycoten на Negen Украйна в опаковка от 50 таблетки по 50 милиграма Оксиметолон.

Описание

Oxycoten, Anapolon, Anadrol, Oxymetholone, Анаполон, Анадрол, Оксиметолон – това са наименованията на един и същи анаболен стероид. В случая това е най-мощният от всички употребявани анаболни андрогенни стероиди в сферата на спорта и културизма.

Често наричан от спортистите „A50“ или „А-бомба“ първоначално е разработен като съединение в помощ при лечението на хора с анемия. И досега успешно се използва за лечение на редица заболявания, свързани със загуба на тегло. Като лекарство той активно насърчава наддаването на тегло, увеличаването на апетита, силата и броя червени клетки. Като повечето анаболни андрогенни стероиди обаче, той също има редица недостатъци. Oxycoten – Negen (Анаполон) потиска естественото производство на тестостерон, повлиява отрицателно липидния профил и причинява задържане на вода. Може да причини главоболие, а също така е токсичен за черния дроб (всъщност от всички перорални форми на анаболни стероиди този е най-токсичен). Парадоксално е, че въпреки първоначално посочваното предимство за увеличаване на апетита, приемът на Anapolon в прекалено големи дози всъщност потиска апетита.

Ефекти на Oxycoten – Negen (Анаполон)

За по-добро разбиране на ефектите на Анаполон трябва да разгледаме неговите предимства сравнени с неговите недостатъци. Oxycoten – Negen (Анаполон) е производен на DHT и е 17-алфа алкилиран стероид. Това означава, че в 17-та позиция на въглерода той е модифициран за да може стероида да оцелее при преминаването през храносмилателната система. Почти всички анаболни стероиди за перорален прием са 17-алфа алкилирани, като тази допълнително поставена група се отстранява при преминаването на стероида през черния дроб и с това съединението става активно. Това „активиране“ на анаболния стероид от черния дроб обаче силно го натоварва.

Много спортисти и атлети споделят от личен опит, че прирастът на мускулна маса и сила вследствие приема на Oxycoten – Negen (Анаполон) е най-осезаем през първите 3 седмици от началото на приема. След този период се постига равновесие, с което обаче страничните ефекти не намаляват. Тъй като Oxycoten – Negen (Анаполон) е производно на DHT, под въздействието на ензима ароматаза се превръща в естроген, особено в андроген отзивчивите тъкани. Съвместният прием на Letrozol може да спомогне намаляване на тези странични ефекти.

Как трябва да се приема Oxycoten – Negen (Анаполон) ?

Oxycoten – Negen (Анаполон) може да се приема самостоятелно или в цикъл съвместно с други инжекционни анаболни андрогенни стероиди. Не трябва да се приема съвместно с други перорални 17-алфа алкилирани стероиди, защото драстично може да увеличи риска от чернодробно увреждане. Потребителите често го използват като „скок“ в началото на стероиден цикъл, тъй като бързо дава резултат. Резултатите обикновено се виждат след 2 седмици на прием, като съответно и се наблюдава загуба на спечеленото веднага след прекратяване на приема.

Една важна характеристика на Анаполон е, че този стероид не се свързва добре с андрогенния рецептор. Основно това означава, че той предполага много ефекти, които не са посредствани от рецептора, което го прави много мощно допълнение към всеки стек за трупане на маса, защото той не влиза в конфликт за свързване с един и същ рецептор с други стероиди. Анаполон обаче е много лош избор в стакове за орелефяване поради силно изразените странични ефекти.

За какво е подходящ Oxycoten – Negen (Анаполон) ?

Oxycoten – Negen (Анаполон) е един от най-често срещаните анаболни андрогенни стероиди, употребявани в периодите за натрупване на мускулна маса и сила. За начинаещите 50мг/ден е препоръчителна доза, докато по-опитните приемат 100 мг/ден. Периодът на прием обикновено не превишава 4-6 седмици. Oxycoten – Negen (Анаполон) добре се комбинира с други анаболни андрогенни стероиди и най-вече с тестостерон.

Примерен цикъл с Oxycoten – Negen (Анаполон)

Продукти: 50 таблетки 50 мг Анаполон
Допълнително:
За черен дроб: Liver Stabil, Liv-52 или Essentiale Forte в доза, посочена по предписание в листовката.
За холестерол: Lipid Stabil (3 капсули/ден) и рибено масло (4 г/ден).
Контрол на естрогена: tamoxifen (20-40 мг/ден)
Коментар: Anapolon (Anadrol) обикновено се разглежда като най-силният стероид за трупане на мускулна маса. Той също така обаче е склонен да изразява андрогенни и естрогенни странични ефекти. Спортист, който го употребява за първи път може да придобие 7-9 кг и дори повече телесно тегло, въпреки че голяма част ще бъде водна задръжка, която ще се разсее след прекратяване приема на стероида. Известно е също, че Anapolon причинява силен чернодробен и сърдечно съдов стрес. Въпреки че този стероид може да бъде по-удобен от инжекционните форми на тестостерон, Anapolon не се счита за безопасна алтернатива. Повторният прием на 17-алфа алилирани стероиди трябва да се ограничава.

Седмица Anapolon,Oxymetholone
1 50 мг/ден
2 50 мг/ден
3 50 мг/ден
4 75 мг/ден
5 75 мг/ден
6 75 мг/ден

Стероиден цикъл със Анаполон #2 (Anadrol) (за маса)

Продукти: 100 таблетки 50 мг Anapolon
Допълнително:
За черен дроб: Liver Stabil, Liv-52 или Essentiale Forte в доза, посочена по предписание в листовката.
За холестерол: Lipid Stabil (3 капсули/ден) и рибено масло (4 г/ден).
Контрол на естрогена: tamoxifen (20-40 мг/ден)
Коментар: Това е по-популярен вариант на самостоятелен прием на Anapolon (Anadrol). Дозите, използвани в него са по-често срещани сред по-опитните атлети, употребяващи стероиди и са повече от достатъчни за насърчаване мускулната маса и сила. Нежеланите странични ефекти може да бъдат по забележими, отколкото при цикъла с по-ниска доза, което може да наложи приема на по-голяма доза тамоксифен.

Седмица Anapolon,Oxymetholone
1 50 мг/ден
2 50 мг/ден
3 100 мг/ден
4 100 мг/ден
5 100 мг/ден
6 100 мг/ден
7 100 мг/ден
8 100 мг/ден

Стероиден цикъл с Testosterone/Anadrol (за маса)

Продукти: 20 мл 200 мг/мл testosterone (enanthate или cypionate), 100 таблетки 50 мг Oxymetholone
Допълнително:
За черен дроб: Liver Stabil, Liv-52 или Essentiale Forte в доза, посочена по предписание в листовката.
За холестерол: Lipid Stabil (3 капсули/ден) и рибено масло (4 г/ден).
Контрол на естрогена: tamoxifen (20-40 мг/ден)

Коментар: Комбинация от тестостерон и оксиметолон обикновено се разглежда като най-мощна за трупане на мускулна маса. И двата стероида са значително естрогенни и са склонни към проява на гинекомастия сравнително рано в цикъла. Необходим е приемът на tamoxifen в случая. Начинаещите в употребата на стероиди могат да забележат увеличаване на теглото с повече от 9-11 кг в един цикъл като този. Задържането на вода обаче е доста високо и вероятно загубата на тегло след преустановяване на приема ще бъде около 4 кг.

Седмица Testosterone Anapolon
1 200 мг
2 400 мг
3 400 мг 50 мг/ден
4 400 мг 50 мг/ден
5 400 мг 100 мг/ден
6 500 мг 100 мг/ден
7 500 мг 100 мг/ден
8 500 мг 100 мг/ден
9 500 мг 100 мг/ден
10 200 мг 100 мг/ден

Допълнителна информация за Oxycoten – Negen

Oxycoten – Negen е един от малкото стероиди, при които кривата на отговор на приема се изравнява твърде бързо. Установено е, че прием на 100мг/ден Oxycoten – Negen (Анаполон) е най-ефективен за мускулен прираст. Увеличаване дозата на 150 мг/ден драстично увеличава страничните ефекти без значително увеличаване прираста на чиста мускулна маса.

Oxycoten – Negen е много достъпен анаболен стероид на пазара на стероиди. Разпространява се под формата на капсули, таблетки и дори течни. Най често срещаните наименования са Anapolon / Anadrol, Anadrol 50 / Анадрол 50, Oxymetholone / Оксиметолон . Най-често се разпространява под форма на 50 мг, но съществуват и такива от 20 и 100 мг.

Характеристика на Oxycoten – Negen (Оксиметолон)

[17 бета-хидрокси-2-хидроксиметилен-17 алфа-метил-5 алфа-андростан-3-он] Молекулно тегло: 332,482
Молекулна формула: C 21 H 32 O 3
Точка на топене: 178-180C
Производител: Синтекс (Първоначално)
Произведен през: 1960г.
Ефективна доза: 100мг (оптимално)
Активен живот: <16 часа
Откриване в тялото: до 8 седмици
Съотношение анаболен:андрогенен потенциал: 45: 320

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the First to Review “Oxycoten – Negen (Анаполон, Оксиметолон)”