NANOTROP – Nanox Biotechnology

950.00 лв.

Хормон на растежа HGH – Somatropin
Произход: Русия

Съдържание: 33,3 мг (100 единици) прах и разтворител.
10 шишенца по 10 единици хормон на растежа NANOX – NANOTROP

Описание

  • NANOTROP – Nanox Biotechnolgoy се прилага или сутрин веднага след събуждане от сън, или вечер преди лягане.
  • Задължително е да не се приема абсолютно никаква храна един час преди или след подкожната инжекция.
  • Комбинира се с Тестостерон пропионат и Т3 (Трийодтиронин).

Тестостеронът се слага два или три пъти седмично по 100 мг (мъже) или 2 пъти по 50 мг за жени. Т3 (Трийодтиронин) се приема по една таблетка от 25 микрограма вечер преди сън.

Хормон на растежа (Somatropin) също се предписва на здрави застаряващи хора. Много лекари са на мнение, че употребата му при стари хора помага за забавянето на уврежданията, свързани със стареенето. Като се има предвид неговите ефекти върху метаболизма, растежния хормон предизвиква ефект върху мускулната маса, сила, енергия, регенерация на клетките и загубата на мазнини. За предписването му обаче като лекарство за възрастни в САЩ, пациентът трябва да има поставена диагноза на заболяване на хипофизата или анамнеза за недостиг на растежен хормон. Съгласно федераните закони в САЩ, предписването на хормон на растежа извън целите по предназначение е незаконно. За такова предназначение се счита употребата на растежен хормон в културизма.

Somatropin (Соматропин) може да бъде приложен чрез подкожно или мускулно инжектиране. По време на клиничните проучвания са определени фармакокинетичните свойства на хормона на растежа за неговата употреба. Когато се инжектира подкожно, Somatropin (Соматропин) има умерено висока бионаличност (75%), а когато се прилага мускулно – (63%). Скоростта на метаболизъм на растежния хормон при подкожно инжектиране показва полуживот от 4часа, а при мускулно – 5 часа. Базови хормонални нива се достигат обикновено за 12-18 часа след инжектирането. Това се случва по-бавно при интрамускулното приложение. Предвид забавеното нарастване в нивата на IGF-1 обаче, метаболитната активност на Somatropin (Соматропин) ще надживее действителните нива в организма. Въпреки че абсорбцията на Somatropin (Соматропин) е почти еднаква при двата вида приложение, ежедневното подкожно инжектиране обикновено се счита за предпочитан метод за употреба на хормон на растежа.

Анализ на растежния хормон показва разнообразните му положителни ефекти върху различни части на организма. Той проявява анаболен ефект върху мускулатурата като увеличава броя на клетките. Той има стимулиращо действие върху растежа на много органи с изключение на мозъка и очите. Somatropin (Соматропин) има диабетогенен ефект върху въглехидратния метаболизъм, което означава, че покачва нивата на кръвната захар. Прекомерната употреба на хормон на растежа може да предизвика диабет от тип-2 (инсулинова резистентност). Somatropin (Соматропин) също подкрепя хидролизата на триглицеридите в мастната тъкан и може да намали мастните депа в организма. Едновременно с това той намалява серумния холестерол, нивата калий, фосфор и натрий и може да доведе до спад в нивата на трийодотиронин (Т3) – хормон на шитовидната жлеза. Последният ефект може да повлияе (попречи на) ефективността при продулжителното лечение със Соматропин.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the First to Review “NANOTROP – Nanox Biotechnology”