Промоция!

Mastever – Vermodje

141.30 лв. 75.00 лв.

Андрогенното към анаболното съотношение е 25-40 към 62-130, което го прави значително по-ефективен в провокирането на мускулния растеж. Дростанолон пропионат (Мастерон) е стероид с мощни анаболни и антиестрогенни свойства. Що се отнася до анаболните му качества, по-правилно е той да се постави в групата на умерено мощните стероиди, но е доказал качествата си като средство за солидно увеличаване на мускулната маса и силата. Това обикновено е съпроводено и от редуциране на подкожната мастна тъкан и минимални странични ефекти, което го прави предпочитан избор както от бодибилдърите на диета, така и от атлетите от скоростните физически спортове.

Описание

Мастевер е търговско наименование на инжекционния анаболен стероид с активна съставка Дростанолон пропионат, който е производен на дихидротестостерон (DHT). При него основата на DHT e модифицирана с 2-метил група, така че да се увеличат анаболните му свойства.

Метиловата група на въглерод-2 (алфа) позиция увеличава устойчивостта спрямо метоболизиране от ензима 3-хидроксистероид дехидроксигеназа в скелетната мускулатура, което обуславя по-силното му действие. А естерната форма забавя разнасянето му от мястото, където е направена инжекцията. Попаднал в кръвообращението, Mastebol освобождава активен дростанолон, чийто полуживот е около 2 дни след инжекцията. Подобно на останалите анаболни стероидиМастерон потиска естественото производство на тестостерона и ако не се взема паралелно със стимулиращи тестостероновата секреция препарати, нормалното производство на основния мъжки полов хормон се възстановява в нормални граници в рамките на 1-4 месеца след края на цикъла с Дростанолон пропионат.


Дозиране и комбинации с други анаболни медикаменти

За нуждите на бодибилдинга се използват дози от 200-400 мг. Мастерон седмично, които се разделят на 3 инжекционни приема през 2-3 дни, а самият цикъл продължава между 6 и 12 седмици. За жените най-срещаната дозировка е 50 мг. седмично, разделени на 3 приема, за срок от 4 до 6 седмици, но цикълът може да продължи и 8-12 седмици при седмична доза от 100 мг. без да предизвика значими андрогенни странични ефекти.

Тези дози и продължителност са достатъчни за значително натрупване на чиста мускулна маса и увеличаване на силата. За увеличаване на ефекта Дростанолон пропионат често се комбинира с други стероиди, като най-предпочитани са инжекционни препарати от рода на Дека-Дураболи (Нандролон деканоат) или Болденон (Болденон ъндесикленат), които увеличават както натрупването на мускулна маса, така и изчистването на водата. В комбинацията си, стероидите разкриват по-малко естрогенни странични ефекти, отколкото при самостоятелното си използване. В тренировъчните цикли за релеф Мастерон най-често се комбинира с други неароматизиращи стероиди като Винстрол, Примоболан, Параболан, Анавар.

Те допринасят за запазването на натрупаната мускулна маса като тушират катаболните процеси в организма и едновременно с това увеличават топенето на мазнините.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the First to Review “Mastever – Vermodje”