Mast - Titan (Дростанолон, Мастерон) 100 мг/мл

Mast – Titan (Мастерон, Дростанолон) 100 мг/мл

126.70 лв.

Производител: Титан
Опаковка: 10 ампули по 100мг/мл Дростанолон пропионат

Активната съставка на този медикамент е Дростанолон пропионат, известен също като Мастерон. Ползва се предимно за релеф през летните месеци и топлите сезони, когато най-често обличаните дрехи са спортни облекла като потници, къси гащи и тениски.

Описание

Мастерон (Drostanolone Propionate) е андрогенен анаболен стероид разработен от Syntex през 1959г. заедно с Oxymetholone. Разпространяван е от началото на 1970 г. от компанията пот дърговското име Masteron (Мастерон). Други, по-малко известни имена на този стероид са Masteril, Metormon, Drolban и др. Като лечебно средство, Masteron (Мастерон) две деситилетия се прилага успешно в борбата с напреднал рак на гърдата при жени в постменопауза.

В средите на културизма Drostanolone Propionate (Masteron, Мастерон) се употребява предимно в цикли за релеф.

Характеристика на Drostanolone Propionate (Masteron, Мастерон)

Drostanolone Propionate (Masteron, Мастерон) е анаболен стероид, получен от дихидротестостерон (DHT). Конкретно Masteron (Мастерон) е DHT, който е структурно променен чрез добавяне на метилова група в позиция 2 на въглерода. Това предпазва стероида от метаболитно разграждане от ензима 3 -Hydroxysteroid Dehydrogenase, който се открива в мускулите. Метилирането също така увеличава значително анаболния потенциал на стероида. След това естер на пропионовата киселина се добавя, с цел да се забави времето на освобождаване на стероида в тялото от мястото на инжектиране.

Ефекти на Drostanolone Propionate (Masteron, Мастерон)

Drostanolone Propionate (Masteron, Мастерон) има сравнително нисък анаболен и андрогенен рейтинг. Въпреки това е добре да се помни, че той проявява изключително силен афинитет към андрогенния рецептор. Това може да спомогне загубата на мазнини. Повечето анаболни стероиди са добре известни с това, че повишат метаболизма, но силните андрогени имат тенденция към директно насърчаване на липолизата.

Drostanolone Propionate (Masteron, Мастерон) е добре известен като един от малко анаболни стероиди със силни анти-естрогенни свойства. Освен това, че този стероид не проявява естрогенна активност, той всъщност може да действа като антиестроген в организма. В действителност, комбинацията от Masteron и Nolvadex (тамоксифен цитрат) е показано, че е много по-ефективен метод за лечение на рак на гърдата при жени в постменопауза в сравнение с химиотерапия. Свойствата на Masteron (Мастерон) го правят много популярен в културизма поради това, че с него може да се избегне употребата на антиестрогенни лекарства по време или след излизане от цикъла.

Като анаболен агент Masteron (Мастерон) не е много популярен за увеличаване на чистата мускулна маса. Може да бъде открит предимно в програми за орелефяване, комбиниран с други анаболни стероиди. Той обаче може да насърчи значителен прираст в силата и издържливостта, което може да се окаже от полза в силовите тренировки. Той е по-ефективен в изграждането на мускулна тъкан отколкото стероидите без метилна група. Мастерон е описан като продукт с мощни анаболни и анти-естрогенни свойства. Не ароматизира дори в големи количества. Често се използва от спортисти, които са чувствителни към естроген, защото е мощен естроген-блокер.

Прием на Drostanolone Propionate (Masteron)

Стандартната доза Drostanolone Propionate (Masteron) мъже обикновено попада в диапазона 300-400mg на седмица, за период от 6-8 седмици.

За жените спортисти, 50 мг седмично за общо 4-6 седмици в общия случай е повече от достатъчно.

Комбиниране на Drostanolone Propionate (Masteron)

Drostanolone Propionate (Masteron) е особено ефективен в комбинация със стероиди като Winstrol Depot, Parabolan, Primobolan DepotAnavar и Testosteron Depot.

Примерен цикъл с Drostanolone Propionate (Masteron)

Умерен цикъл с Masteron е идеален за подобряване на спортните постижения и орелефяване. Такъв цикъл с Masteron ще доведе до резултати, които са до голяма степен зависими от диетата, но повечето мъже ще намерят такъв план за много добре поносим. Ако никога не сте използвали този стероид и това, което търсите е умерен тласък, следният цикъл с Masteron може да бъде за вас:

Седмица Masteron Testosterone Cypionate Anavar
1 300 мг/седмица 200 мг/седмица 30-50 мг
2 300 мг/седмица 200 мг/седмица 30-50 мг
3 300 мг/седмица 200 мг/седмица 30-50 мг
4 300 мг/седмица 200 мг/седмица 30-50 мг
5 300 мг/седмица 200 мг/седмица 30-50 мг
6 300 мг/седмица 200 мг/седмица 30-50 мг
7 300 мг/седмица 200 мг/седмица 30-50 мг
8 300 мг/седмица 200 мг/седмица 30-50 мг

Следният цикъл е предназначен за опитните в употребата на анаболни стероиди и не се препоръчва за начинаещи.

Седмица Testosterone Propionate Trenbolone Acetate Masteron Winstrol
1 100 мг през ден
2 100 мг през ден
3 100 мг през ден
4 100 мг през ден
5 100 мг през ден 100 мг през ден
6 100 мг през ден 100 мг през ден
7 100 мг през ден 100 мг през ден 100 мг през ден 50 мг
8 100 мг през ден 100 мг през ден 100 мг през ден 50 мг
9 100 мг през ден 100 мг през ден 100 мг през ден 50 мг
10 100 мг през ден 100 мг през ден 100 мг през ден 50 мг
11 100 мг през ден 100 мг през ден 100 мг през ден 50 мг
12 100 мг през ден 100 мг през ден 100 мг през ден 50 мг

Коментари за Drostanolone Propionate (Masteron)

В средите на спорта и културизма Drostanolone Propionate (Masteron) се разглежда като относително слаб анаболен стероид. Това обаче се дължи на неразбиране на неговата същност.

Странични ефекти на Drostanolone Propionate (Masteron, Мастерон)

Drostanolone Propionate (Masteron, Мастерон) е добре поносим андрогенен стероид, който не проявява силни странични ефекти. За жените обаче той може да бъде сериозно притеснение относно проява на вирилизиращи странични ефекти.

Естрогенни

Masteron (Мастерон) не ароматизира и проявата на естрогенни странични ефекти е невъзможна с този стероид. Гинекомастия и задържане на вода, както и високо кръвно налягане, свързано със задържането на вода не са повод за притеснение с употребата на този стероид. Доълнителен прием на антиестрогени не е необходим, тъй като сам по себе си Masteron има ефекти на антиестроген.

Андрогенни

Приемът на Drostanolone Propionate (Masteron) може да бъде причина за проява на андрогенни странични ефекти. Такива може да бъдат: омазняване на кожата, акне, оплешивяване и увеличаване окосмението на определени части на тялото. За щастие андрогенният потенциал на този стероид не е толкова висок и не се очаква силна проява на странични ефекти.

Drostanolone не се метаболизира от ензима 5-алфа редуктаза. Това е ензим, отговорен за превръщането на тестостерона в дихидротестостерон. Тъй като Masteron (Мастерон) е вече форма на DHT той не се повлява от ензима. Това означава, че Drostanolone Propionate (Masteron) не се влияе от инхибитори на 5-алфа редуктаза като финастерид.

Благодарение на андрогенна си природа, Masteron (Мастерон) може да продуцира вирилизиращи симптоми при жените. Те може да се изразят в: увеличено окосмяване, удебеляване тембъра на гласа и увеличаване на клитора. Препоръчва се при проява на такива симптоми приемът на Masteron (Мастерон) да бъде преустановен. Обикновено страничните ефекти отшумяват веднага след прекратяване на приема. Ако симптомите се игнорират има опасност страничните ефекти да станат необратими.

Сърдечносъдови

Drostanolone Propionate (Masteron, Мастерон) може да има значително влияние върху холестерола. Той може да причини увеличаване стойностите на LDL(лош) холестерола и понижаване на HDL (добър) холестерола. Като цяло ефектът му върху холестерола е по-слаб сравнено със С17-алфа алкилираните стероиди. Въпреки това, ефектът му върху холестерола е по-силен от инжекционните форми на тестостерон или Nandrolone. Възможно е също така, Masteron (Мастерон)да има негативно влияние върху кръвното налягане.

Препоръчва се подходяща диета по време на приема на този стероид. Тя включва изобилие от омега мастни киселини, ограничено съдържание на наситени мазнини и прости въглехидрати. Препоръчват се аеробни тренировки.

Потискане на тестостерона

Drostanolone Propionate (Masteron, Мастерон) значително потиска естественото производство на тестостерон. Приемът на екзогенен тестостерон е важно при употребата на този стероид. В циклите за орелефяване ниска доза от 100-200 мг седмично тестостерон е достатъчна за борба с потиснатото ендогенно производство на хормона.

След преустановяване приема на Drostanolone Propionate (Masteron, Мастерон) и други хормони естественото производство на тялото ще се възстанови. Този процес обаче може да отнеме дълго време, дори няколко месеца. Препоръчва се правилно излизане от цикъла с подходяща следстероидна терапия, която да подпомогне по-бързото възвръщане нивата на серумния тестостерон. Ако не се приложи такава програма кортизолът може да причини сериозни загуби на натрупаната по време на цикъла мускулна маса.

Хепатотоксичност

Drostanolone Propionate (Masteron) не е токсичен за черния дроб и чернодробна токсичност е малко вероятна.

Характеристика на Masteron:

(Drostanolone Propionate)
[17бета-хидрокси-2алфа-метил-5алфа-андростан-3-он пропионат] Молекулно тегло: 360.5356
Формула: C23H36O3
Точка на топене: N / A
Производител: Синтекс (първоначално)
Ефективна доза (мъже): 350 мг/седмица (*100mgs през ден), до 500 мг/едмица
Ефективна доза (жени): 50-100мг/седмица
Активен живот: 2-3 дни
Откриване в тялото: 3 седмици
Анаболно/андрогенно съотношение: 62:25

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the First to Review “Mast – Titan (Мастерон, Дростанолон) 100 мг/мл”