Lida Daidaihua – KM Dali (Стара формула)

63.60 лв.

Лида Дайдайхуа е продукт за отслабване в опаковка с 30 капсули. Ползва се за потискане на апетита и дългосрочно отслабване. Употребява се и от двата пола.

Lida е природен продукт, който ускорява метаболизма, дава енергия и ускорява процеса за изгарянето на мазнини в проблемни зони.

Капсулите за отслабване са подходящи за хора с над 10 кг. наднормено тегло.

Описание

Древна китайска формула, която представлява комбинация от билката “Лида Дали” и други екстракти, подобни на Сибутрамин. Благодарение на Лида Йо-Йо ефекта е изключен, защото след известно време тялото се адаптира и дори след спирането на капсулите не се появява отново неутолимият глад. Единият от компонентите на формулата на Лида действа в тази насока, подобен е на Sibutramin Monohydrate.


Как действа

След като бъде преустановен приема на много храна и липсва чувство на отпадналост, човек се чувства енергичен и във форма, има желание за движение. Не се приема излишна храна, извършват се движения и се горят калории. Следва естествената реакция на тялото, което се снабдява с енергия от „запасите“, които притежава (проблемните области, например корем, паласки, задник…). Ако успоредно се започне спорт и храната е качествена и здравословна, тогава успехът е гарантиран дългосрочно. Lida е подобен на Редуктил (Reductil/Reduktil), но с разликата, че е природен.


Дозировка и препоръчителен прием

1 капсула дневно преди или след закуска поне един месец – обикновено резулатът е 2,5-7,5 кг. по-малко в зависимост от изходното тегло. Не е препоръчително да се приемат повече капсули Лида Daidaihua – KM Dali Китай.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the First to Review “Lida Daidaihua – KM Dali (Стара формула)”