Промоция!

Levitra 20mg Варденафил – Bayer

38.10 лв. 24.00 лв.

Левитра (Levitra) – Bayer Pharma AG помага при трудности за получаване или поддържане на ерекция. Активното вещество е Варденафил, което предотвратява на преждевременната еякулация.

Лекарството е предназначено за терапия на еректилна дисфункция при мъже. В някои случаи причините са от физическо естество. Много често обаче те се коренят в психиката, най-често са съвкупност от двете. Ефектът след прием на Левитра е безотказно действие, свързано с кръвонапълване на кръвоносните съдове на пениса.

Описание

Ерекцията зависи от баланса на две телесни вещества. Първото допринася за ерекцията, второто премахва ерекцията. Ако двете вещества не се балансират, се получава липса на ерекция. Levitra намалява ефекта на второто вещество, наречено PDE-5. Левитра поддържа ерекцията достатъчно, за да продължи удоволствието от сексуалния акт максимално дълго.

Levitra действа само при сексуална локална стимулация.


Дозировка

Половин или една таблетка Левитра от 30 до 60 минути преди секс.

Максималното количество за 24 часа е една таблетка.

Ерекцията се получава от 30 минути до 5 часа след прием.

Таблетката Левитра се приема с вода.

Не се препоръччва прием на Levitra повече от един път дневно.


Противопоказания

Да не се прекалява с с храна, богата на мазнини, тъй като се понижава ефекта на Левитра. Не се препоръчва сок от грейпфрут, защото може да повлияе на обичайния ефект на лекарството. Алкохол в умерени количества не пречи на действието й.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the First to Review “Levitra 20mg Варденафил – Bayer”