Kamagra Gel - Volume IV
Kamagra Gel - Volume IVKamagra Gel - Volume IV

Kamagra Oral Jelly-Gel (Ajanta) Volume 5

32.50 лв.

Напълно безопасен и клинично тестван – Камагра гел е познат на хора от различни среди и придобива силна популярност.

Съдържанието на всеки от седемте гела в опаковката е Силденафил цитрат (познат като активната съставка на Виагра) в течна форма за перорално приложение, който е приятен на вкус.

Действието му започва 15-30 мин след приема, което е по-бързо от познатите Виагра, Силденафил и други, защото влиза гела достига по-бързо в кръвта на организма.

Описание

Силденафил цитрат е активната съставка на Виагра и Камагра гел. Използва се за лечение на липсата на ерекция (еректилна дисфункция). Възможните причини за импотентност са много. При мъжете над 50 г, причините обикновено са атеросклероза или високо кръвно налагане. В този случай, импотентността е ранен знак за възникването на въпросните заболявания. При мъжете около 35 г., в 20% от случаите причината за импотентността е психологическа. Ерекцията се причинява от притока на кръв в еректилната тъкан. За целта е необходимо артериите да се разширят, което е възможно, само ако  мускулната система е отпусната. Активната съставка силденафил е PDE-5 инхибитор, който блокира ензима наречен фосфодиестераза 5, за да може цГМФ да се задържи в системата, което отпуска мускулите и подобрява ерекцията.

Заради начина си на действие, активната съставка силденафил, която се използва във Viagra, действа само на мъже, които са сексуално стимулирани. Тя няма ефект върху либидото и не може да предизвика ерекцияВиагра е отлично средство за борба с еректилната дисфункция. Тя ще има ефект, само ако е налична достатъчна сексуална стимулация.

Дозировка

Камагра гел се приема около 1/2 час преди половия акт (оставете го да се разтопи в устата). Действието му започва след около 30 мин. и продължава 3-4 часа.

Странични ефекти на Камагра гел

Списъкът изброява познатите странични ефекти. Проявата им не е задължителна, защото всеки реагира различно на медикаментите. Понякога хората проявяват алергии. Ако забележите признаци на алергична реакция, незабавно уведомете Вашия личен лекар или фармацевт.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the First to Review “Kamagra Oral Jelly-Gel (Ajanta) Volume 5”