Kamagra Ajanta – 4×100 mg (Силденафил)

14.50 лв.

Напълно безопасен и клинично тестван – Камагра силденафил познат на хора от различни среди и придобива силна популярност.

Съдържанието на всяка от четирите таблетки е Силденафил цитрат (познат като активната съставка на Виагра) в течна форма за перорално приложение, който е приятен на вкус.

Действието му започва 30-60 мин след приема.

Изчерпан

Описание

Силденафил е сексуален стимулатор, който предизвиква мощна ерекция (качествено надървяне) дори в ниски дози. Медикамента се използва за лечение на еректилна дисфункция и Белодробна артериална хипертония (БАХ). Открит е за пръв път във Pfizer от Андрю Бел, Дейвид Браун и Никола Тере. Става достъпен през 1998 г. – Силденафил е знаков фактор във фармацевтичната индустрия за лечението на еректилна дисфункция. Първите продукти, които съдържат съставката (активната субстанция) Силденафил са Циалис и Варденафил/Левитра.


Действие

Действието на Силденафил е от 3 до 6 часа. Понякога е необходима локална стимулация (пипане, чекиия, фелацио) за да бъде достигната максимална ерекция. Силденафил се ползва за секс стимулатор, подобрява потентността временно, за няколко часа. Разширява кръвоносните съдове в мъжкия полов орган.


Дози и прием

Повечето хапчета са със син цвят и се предлагат със съдържание 25, 50 и 100 милиграма активна субстанция – Силденафил. Приема се не повече от веднъж на ден между 30 минути и 4 часа преди полов акт (секс).

Дозировката за белодробна артериална хипертония е три пъти на ден.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the First to Review “Kamagra Ajanta – 4×100 mg (Силденафил)”