IGF-1 LR3 (Пептиден хормон) – Alley

597.80 лв.

 • 10 флакона с IGF-1 LR3
 • 10 ампули с бактериостатична вода

Инсулиноподобен фактор на растежа (наричан соматомедин C), е полипептиден протеинов хормон с подобна на инсулина молекулна структура, който се синтезира в черния дроб. IGF-1 е важен за детския растеж, но продължава да има анаболни функции и при възрастните. Когато човешкият хормон на растежа HGH минава през черния дроб, като резултат се отделя IGF-1. Основно значим в мускулния растеж. Той стимулира както диференциацията, така и пролиферацията на миобластите (клетки, от които се развиват мускулите, т.е. потенциира миофибриларна хипертрофия), също така стимулира усвояването на аминокиселини и синтеза на протеини в мускулите и другите тъкани. HGH предизвиква увеличаване в нивата на IGF-1 по време на няколкомесечния курс.

Описание

Long [R3] инсулин-подобен растежен фактор I (IGF-1 Long [R3]) е човешки рекомбинантен, единични, негликозилирано, полипептидна верига, съдържащ 83 аминокиселини. Това е аналог на човешки IGF-1, включващ пълен човешки IGF-1 последователност с заместването на аргинин (Arg или R) за глутаминова киселина (Glu или Е) в позиция 3 (оттук R3) и 13 амино киселина разширение пептид в N-края.

Това аналогов, е проектирана с изричната цел увеличаване на биологичната активност. IGF-1 Long [R3] е значително по-мощен от IGF-1 ин витро и ин виво. Подобрената ефикасност се дължи на значително понижено свързване на IGF-1 Long [R3] всички IGF свързващи протеини. Тези свързващи протеини обикновено инхибират биологичните действия на IGFs.

IGF-1 означава инсулин-подобен растежен фактор. Това е естествено вещество, което се произвежда в човешкото тяло и е най-висока естествените нива по време на пубертета. По време на пубертета IGF-1 е най-отговорния за естествения растеж мускул, което се случва по време на тези няколко години. Има много различни неща, които IGF-1 прави в човешкото тяло

Сред ефектите най-положително са:
• повишена аминокиселина транспорт до клетки
• повишена глюкоза транспорт
• увеличава синтеза на протеини
• намалява разграждането на белтъците
• увеличава синтеза на РНК.


 

Допълнителна информация за този пептид

IGF 1 / Инсулинен фактор за растеж 1 / Това е инсулиноподобен хормонален фактор на растежа, който е изключително близък до инсулин/ подобна на структура на инсулина / , а всички знаем, че той се произвежда от черния дроб. Този хормонален протеин играе изключително важна роля при растежа на детството на човек, също така подпомага изграждането и поправя мускулната тъкан при нормално възрастен човек. През 1990г. Учени започват да разглеждат по-подробно продукта, като изучават неговите ползи – вследствие на това проучване доказва, че IGF-1 подобрява мускулната хипертония и възстановява мъкулната тъкан. IGF-1 е смятан за ефективен наркотик / медицински продукт / и е бил също така забранен да се използва от големи спортни академии и тяхните спортисти, както и футболистите от Националната Лига, Олимпийските игри и Анти-дипинг Агенции. IGF-1 LR3 / IGF-1 LR3 – Въздействието му е около 20-30ч. и е много по потенциален от опростената основа на IGF-1. Тъй като ефекта му е около 30ч. за едно денонощие протеинът цирклулира в тяхлото за 24ч. и се свързва с рецептроните клетки, като подобрява растежа на мускула и загуба на мазнини. IGF-1 LR3 Предотвратява влизане на глюкоза в мускулните клетки, което от своя страна принуждава тялото да губи мазнини. CJC-1925 Подпомага отслабва мазнините и подпомага на мускула да заздравее. CJC-1925 Е дълго заместващ заместител на хормоналния фактор на растежа

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg

1 review for IGF-1 LR3 (Пептиден хормон) – Alley

 1. 4 out of 5

  best weight loss supplement
  weight loss pills over the counter
  whats the best weight loss supplement
  best weight loss supplement
  whats the best weight loss supplement

Add a Review