Hygetropin 100 iu (Exact Pharma)

320.00 лв.

Производител: Exact Pharma
Съдържание и състав: 100 iu растежен хормон (Соматропин)

Растежния хормон на Екзакт Фарма синтетичен растежен хормон, произвеждан от китайска фармацевтична компания за биотехнология. Този хормон е синтезиран чрез рекомбинирана DNA технология. Хигетропин 100 е идентичен с естествено произвеждания в човешкото тяло хормон на растежа Соматропин. Съдържа 191 различни аминокиселини – полипептиден протеин. Популярен е като средство за терапия на причинени от възрастта процеси – дегенерация. Приема се от много хора като метод за забавяне на остаряването.

Описание

HGH е отговорен за растежа на костите, белтъчната и въглехидратна обмяна в човешкото тяло. Отделя се от предния дял на хипофизата. Освободеният растежен хормон няма директно действие, но стимулира черния дроб да произведе и освободи инсулиноподобен растежен фактор. Ефектът му е да повиши скоростта на метаболизма и синтеза на белтъчини.

Действие и ефекти

Растежния хормон помага за изгарянето на излишни мазнини в човешкия организъм. Ползва се от културисти. Има твърдения, че важни хора с много пари ползват този хормон, защото забавя процеса на стареене. Ефектите му се забелязват след първото инжектиране.

Дозировка и комбиниране

Дозировките са индивидуални според целите, теглото и общото физическо състояние на пациента. За състезатели и целенасочена спортна подготовка е препоръчително да се комбинира с Тестостерон, Винстрол (Stanozolol), Примоболан (Methenolone enanthate). Ефектът на Авива с комбиниране е по-силен.

Странични действия

Хигетропин 100 единици – хормон на растежа няма странични ефекти, когато се прилага според упътването, с прецизност в дозирането. За въпроси, консултации и поръчка, ползвайте посочения телефон.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the First to Review “Hygetropin 100 iu (Exact Pharma)”