Genotropin GoQuick 12mg, 36iu – Pfizer

450.00 лв.

Somatropin, растежен хормон – 12 mg (36 единици) прах и разтворител за инжекционен разтвор, предвиден за подкожно приложение.

 

Pfizer Genotropin 36 единици е легендарен продукт. Растеж на височина и релефно тяло, с тънка кожа като вестник и релефен корем са само част от ефектите, които се постигат с употребата му. Има положителни свойства познати на състезатели и ентусиасти: подмладяване, високо жизнено състояние, силно здраве, самочувствие и още. Повишава обмяната на веществата в клетките и белтъчния синтез.

Писалката е готова за употреба и съдържа прах и разтворител за подкожно инжектиране.

Цената за повече от 10 опаковки Genotropin 12 mg® е със запитване

Генотропин 12 мг® е със съдържание соматотропин – растежен хормон за подкожно инжектиране.

Описание

Somatropin, растежен хормон – 12 mg (36 единици) прах и разтворител за инжекционен разтвор, предвиден за подкожно приложение.


Използването на писалката Генотропин – Pfizer Go Quick

В бодибилдинга и културизма приложението на Генотропин набира все по-голяма популярност.

Тестостерона се слага два или три пъти седмично по 100 мг (мъже) или 2 пъти по 50 мг за жени. Т3 (Трийодтиронин) се приема по една таблетка от 25 микрограма вечер преди сън.


Pfizer Genotropin 12mg, 36iu – Показания

Причините за употреба включват смущения в растежа, които се дължат на недостатъчно отделяне на растежен хормон и смущения в растежа, свързани със синдрома на Turner или хронична бъбречна недостатъчност, синдром на Prader-Willi, ниски деца, родени малки за гестационната възраст. Заместителна терапия при възрастни с изявена недостатъчност на растежен хормон.


Дозировка и приложение

Дозировката и схемата на приложение трябва да се индивидуализира. Най-общо се препоръчва дневна доза от 0,025-0,035мг/кг телесно тегло или 0,7-1,0мг/кв.м телесна повърхност.


Комбиниране на Растежен хормон

Растежният хормон задължително се комбинира с Тестостерон, Винстрол или Примоболан! Ефекта от Genotropin Pfizer без комбинация е в пъти по-слаб и неефективен в спорта. Затова е препоръчително да бъде слаган в композиция например с тестостерон пропионат, Winstrol (инжекционен Станозолол/Винстрол) или Primobolan. Честа комбинация за разбиращите и напреднали с опит билдери е включването на гел-кaпсули Тестостерон Ъндеканоат в цикъла с Растежния хормон.


Още информация за хормон на растежа

Цената на Genotropin 12 mg в Спортни храни е по-висока единствено, заради репутацията им! Като качество разликата е никаква!

Соматотропин или наречен още растежен хормон е пептиден хормон. Името му идва от гръцки език сома-тяло и тропи-растеж. Той отговаря за растежа на костите като и за белтъчната и въглехидратна обмяна в тялото. Той се отделя от предния дял на хипофизата (аденохипофиза).
Ако болестта се прояви в късна възраст когато растежа на костите е приключил се появява болестта акромегалия. При нея нарастват костите на черепа и крайниците езика също расте и става ненормално голям. При отделяне на по-малки количества (хипосекреция) от този хормон растежът на децата изостава. Развиват се джуджета, които са с нормални умствени възможности и със симетрични тела. Хиперфункцията при деца води до заболяването гигантизъм. Индивидите са с много висок ръст (230- 250 cm). Когато увеличението на хормоналната секреция се появи за първи път след приключване на периода на растежа, се развива заболяване, наречено акромегалия. Най-често е вследствие на туморна хипофизата. Изразява се в задебеляване на късите кости на тялото, нарастване на някои от органите (език, черен дроб) и смущения в зрението.

Приложението на растежният хормон в бодибилдърските среди е масово явление през последните 20 години, а отскоро и в България. Публична тайна е, че личности с високи финансови възможности си слагат Соматропин, тъй като няколко единици дневно (4 iu) преобръщат процеса на стареене и подмладяват – кожата се стяга и бръчките изчезват, а косата възвръща цвета си. С видим ефект, свойствата на Растежния хормон се забелязват след първите няколко дни.


Странични ефекти

Растежния хормон няма странични ефекти, когато се прилага според упътването, с прецизност. Единствените такива са, че цената му е твърде висока не само за българския стандарт и един курс за месец излиза около 1500 лв – за нормално ползване от неспортуващи, а ако се прилага с цел състезателна подготовка – тогава цената може да надхвърли 3000 лв.


Желани ефекти от Genotropin

Ефектите, които се наблюдават могат да бъдат забелязани и усетени веднага, още след първите няколко дни, но ако целите сериозни трансформации като например изчистване на мазнини (отслабване), изпъване на кожата и връщане на нормалния цвят на косата ако сте побелял/а, тогава е необходимо хормона да се поставя достатъчно дълго време – това значи минимум от 2-5 месеца.


Растеж на височина с Genotropin

Ако сте чували за някой и си задавате въпроса дали растежен хормон може да увеличи вашият ръст – отговора е категорично да! С известни подробности, които са няколко. Първата е, че растежният хормон трябва да се слага в много по-високи дози, а това крие известни рискове. По-дълъг период на прием, говорим за повече от 16 месеца, минимум. Страничните ефекти ако този препарат бъде предозиран са изключително неприятни и опасни. Един от тях е, че генотипа ви се променя, възможно е сериозно окосмяване, много повече от тестостероноподобните анаболни андрогенни стероиди. Черепа, пениса и някой вътрешни органи се трансформират в огромни, което за някой е предимство, а други намират като нежелан резултат. Дозата тук също е едно от най-важните неща за приема на Genotropin.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg

1 review for Genotropin GoQuick 12mg, 36iu – Pfizer

  1. 5 out of 5

    Много съм доволна от продукта и обслужването. Цената е без коментар

Add a Review