Ena – Titan (Тестостерон енантат 250 мг/мл)

65.90 лв.

Кутия: 10 ампули с тестостеронов енантат (депо) по 250 мг/мл
Производител: Титан Хелткер

Тестостерон енантат е инжекционен мастноразтворим анаболен андрогенен стероид, производен на човешкият хормонтестостерон. Ползва се от атлети, които искат за кратко време да изградят много сила и мускули.

Често се комбинира с други анаболни стероиди като Нандролон Деканоат (Дека-Дураболин), Анаполон (Oxymetholon) или Метан (Methandienone).

Описание

Тестостерон Енантат е естер на естествено произвеждания от човешкият организъм андроген Тестостерон. В тялото този естер се разгражда напълно чрез процеса естераза и така се освобождава тестостерон. Тъй като Тестостерон енантат има както много силно андрогенно така и много силно анаболно действие, се използва от много атлети, които искат за кратко време да изградят много сила и маса.


Действие

След мускулното инжектиране на масления разтвор Тестостерон Енантат, следва бавно, за около 7-8 дни пълно усвояване от организма. Testosterone Enanthate – Галеника, Република Сърбия се разгражда натестостерон и мастни киселини, при което така полученият тестостерон е основно действащото вещество.

Увеличаването на телесната маса не се дължи само на качването на мускули, а и на задържане на вода, чийто положителен ефект е известна защита за ставите. Задържането на вода се дължи на превръщането на тестостерон в естроген. Testosterone Enanthate принадлежи към стероидите, които ускоряват изключително регенерацията/възстановяването и скъсяват много времето на суперкомпенсация. Това позволява на много културисти да намалят почивките между тренировките.


Комбиниране

Тестостерон енантат често се комбинира с други стероиди като Дека-Дураболин (Nandrolone Decanoatе), Анаполон/Анадрол (Oxymetholone) или Метан (Меthandienone).


Нежелани реакции

При  продължително и високодозирано приложение на Тестостерон енантат може да се прояви обратимо намаляване на спермогенезата. При по-продължителна употреба тестисите могат дори да намалеят. Могат да се проявят странични действия, дължащи се на повишаването на естрогена в кръвта като например гинекомастия. Подобни странични действия се проявяват по правило, когато се превишат 500мг. седмично, но могат да бъдат избегнати с ароматазапротектори или антиестрогени като например Серпафар (Clomifene citrate), Провирон (Proviron) или Кломифен цитрат. Може да се изпробва и  естественият ароматазапротектор цинк в дозировка от 75 до 100 мг. дневно.

При допинг тестове Тестостерон енантат показва следи в организма до 3 месеца след последен прием.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the First to Review “Ena – Titan (Тестостерон енантат 250 мг/мл)”