Bulk X 400 - Propharma - Nandrolone от hard-pro

Bulk X 400 – Propharma – Nandrolone, Нандролон

98.30 лв.

Производител: Propharma
Съдържание: 10 мл многодозов флакон с микс 400 мг/мл:


Продукта се ползва от напреднали спортисти, които имат над 10 години опит.

 

Описание

Четирите естера в многодозовия флакон BULK X 400 зареждат по невероятен начин азотните нива в организма и подобряват обмена на веществата.

100 мг Тестостерон Енантат

Тестостерон Енантат е естер на естествено произвеждания от човешкият организъм андроген Тестостерон. В тялото този естер се разгражда напълно чрез процеса естераза и така се освобождава тестостерон. Тъй като Тестостерон енантат има както много силно андрогенно така и много силно анаболно действие, се използва от много атлети, които искат за кратко време да изградят много сила и маса.

100 мг Тренболон енантат

Тренболон енантате производно на Нандролон (Дека дураболин), но е по-андрогенен от него. Тези повишени анадрогенн свойства способстват за драматичния ефект на препарата, но хубавото е, че не повишават страничните ефекти на стероида. Тренболоновия енантат придава изразителен и напомпан вид на мускулите. Успешно се прилага както в стероиден цикли за релеф /със слаби андрогени/, така и в цикъл за увеличаване на мускулната маса,обема и  сила /в комбинация със силни анрогени/.

100 мг Нандролон деканоат

Нандролон деканоат (Дека-дураболин). Най-често се използва в системи за мускулна маса, в комбинация с още анаболни стероиди. Класическата комбинация, която се ползва и до днес, е:  Дека, Тестостерон и Метан. След употреба на Дека-дураболин престават болките в ставите, което се дължи на задържането на вода в организма. При този стероид придобитата маса се губи малко по-трудно, отколкото при други, особено ако тренировките са сериозни и интензивни. Много спортисти създават уникални тела чрез този стероид, който по последни данни е най-широко използваният и най-достъпният.

100 мг Болденон ъндесиленат

Болденон ъндесиленат  за повишаване на чиста мускулна маса с продължително действие и занижени странични ефекти. Болденон е етикетиран за използване като допълнителна терапия, като помощно средство за лечение на слабост, когато се желае увеличаване на тегло или подобряване на общото физическо състояние. При наличие на достатъчно протеини и калории, болденон ундециленат насърчава изграждането на мускулните тъкани и намалява катаболизма. С малка андрогенна активност. Големите дози могат да възпрепятстват сперматогенезата от отрицателна обратна връзка заради инхибиране на FSH.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the First to Review “Bulk X 400 – Propharma – Nandrolone, Нандролон”