Boldebolic - GEP (10 ампули по 200мг/мл Boldenone Undecylenate) Болденон от hard-pro

Boldebolic – GEP (10 ампули по 200мг/мл Boldenone Undecylenate)

64.70 лв.

Производител: GEP
Опаковка: 10 ампули по 200 мг/мл Boldenone undecylenate


 

Boldebolic – Boldenone Undecylenate е Анаболен андрогенен стероид за увеличаване на чистата мускулна маса с продължително действие и малко странични ефекти.  Той е много гъвкав анаболен стероид и може да се използва за различни цели – във фази за натрупване или орелефяване.

Описание

Boldebolic – Boldenone Undecylenate / Болденон Ундециленат е анаболен андрогенен стероид, модифицирана форма на тестостерона. Известен е с търговското име Equipoise. Макар този анаболен стероид да е разработван предимно за ветеринарни цели, влиза и на пазара за хуманни лекарства в началото на 1950 г. под марката Parenabol от Ciba. След 1970 г. до момента този стероид остава предимно за ветеринарна употреба. Правата над името Equipoise се държат от Fort Dodge Animal Health.

В продължение на десетилетия се приема, че Boldebolic е много подобен на Deca Durabolin (Нандролон Деканоат). В действителност тези два стероида са много различни. Докато Nandrolone провявява силна природа на прогестин, Boldebolic не показва такива характеристики.

Характеристики на Boldebolic – Boldenone Undecylenate

Boldebolic (Boldenone Undecylenate / Болденон Ундециленат) е структурно променена форма на тестостерон. Изменението се изразява в добавяне на двойна връзка между въглеродните атоми на позиция 1 и 2. Тази двойна връзка значително намалява андрогенната и естрогенната активност на този стероид. След това е добавен естер на Ундецилиновата киселина, отговорен за освобождаването на хормона в тялото. Естерът Undecylenate осигурява пик в нивата на стероида в кръвта за 3-4 дни след инжектирането и бавно постоянно освобождаване на хормона в продължение на около 21 дни.

Ефекти на Boldebolic – Boldenone Undecylenate

Boldebolic (Boldenone Undecylenate / Болденон Ундециленат) е добре поносим стероид с предимно анаболна активност. Поради своята структурна промяна той ароматизира само около 50% сравнено с тестостерона. Проява на естрогенни странични ефекти е възможно, но значително по-ниска сравнено с тестостерона. Това прави Boldebolic (Boldenone Undecylenate / Болденон Ундециленат) не толкова силен по отношение на трупането на маса, но дава чисти и сигурен прираст на качествена мускулатура, без излишно задържане на вода и мазнини. Той подобрява синтеза на протеини, задържането на азот в мускулите, инхибира глюкокортикоидните хормони и увеличава продукцията на IGF-1.

Equipoise се употребява във ветеринарната медицина. Прилага се върху коне, най-често за подобряване резултатите в постиженията предимно в конния спорт. От тук и идва неговот наименование. В средите на спорта и културизма Boldebolic – Boldenone Undecylenate / Болденон Ундециленат се употребява от хора, които не търсят бърз прираст на мускулна маса, а подобно на ефектите на Deca Durabolin разчитат на бавни, но много качествени резултати по отношение на чисти и качествени мускули, плътност и издържливост.

Boldebolic (Boldenone Undecylenate / Болденон Ундециленат) може успешно да се използва като анаболен стероид в периоди на орелефяване. Комбинирането му с Masteron (Drostanolone) или Trenbolone за тези цели дава още по-добри резултати.

Старнични ефекти на Boldebolic – Boldenone Undecylenate

Boldebolic е с добра поносимост и успешно се прилага дори от жени. Boldenone Undecylenate не ароматизира силно, но все пак се превръща в естроген под въздействието на ензима ароматаза. Високите нива на естроген може да се изразят в гинекомастия, излишно задържане на вода и високо кръвно налягане. Повечето спортисти обаче ще установят, че контролирането на тези странични ефекти е лесно с употребата на Boldenone. С цел намаляване на естрогенните странични ефекти е възможен допълнителен прием на селективни естроген рецепторни модулатори (SERM е) като Nolvadex (Tamoxifen Citrate) и/или ароматазни инхибитори като Arimidex (анастрозол). По отношение на андрогенните странични ефекти Boldenone Undecylenate също показва много добра поносимост. Все пак са възможни прояви на: омазняване на кожата, акне, оплешивяване, увеличено кокосмяване по тялото. Жените могат да изпитат неприятни вирилизиращи странични ефекти.

Относителният риск за сърдечно-съдовa преумора  при употребата на Boldenone Undecylenate  е значително по-нисък от употребата на перорални стероиди. Както повечето анаболни андрогенни стероиди обаче Boldebolic може да повлияе липидния профил и да увеличи нивата на лошия холестерол. Препоръчва се диета, богата на омега мастни киселини.

Като анаболен стероид, Boldebolic потиска естественото производство на тестостерон в тялото. Препоръчва се правилно излизане от цикъла с цел бързо възвръщане нивата на тестостерон и предодвратяване на прекомерен катаболизъм. Обща практика сред атлетите е приемът на инжекционен HCG 10 дни преди преустановяване приема на анаболни стероиди.

Болденон Ундециленат не е хепатотоксичен анаболен стероид и не създава риск от чернодробно увреждане.

Прием на Boldebolic – Boldenone Undecylenate

Стандартните дози Boldebolic са 200-400 мг седмично. Повечето мъже ще открият добра поносимост на 400 мг  и дори 600 мг седмично, с лесно контролирани странични ефекти. Поради дългия полуживот на стероида в повечето случаи инжектирането може да става веднъж седмично или на по-малки дози, два пъти седмично. По-малките дози позволяват по-лесно контролиране на страничните ефекти. Независимо от дозата се препоръчва минимален прием на Болденон Ундециленат от 8 седмици. В циклите за орелефяване обикновено след 8 седмици употреба на Boldenone се преминава към прием на други неароматизиращи стероиди за още 4-8 седмици. В цикли за натрупване на маса много често атлетите инжектират Болденон Ундециленат за 8 до 12 седмици. За жени общата седмична доза обикновено не превишава 50 мг, за 6 седмици.

Примерен цикъл с Boldenone Undecylenate

Двуфазен стероиден цикъл (за чиста маса)
Продукти: 8 мл Methenolone enanthate (Primobolan) 100 мг/мл, 50 мл Boldenone undecylenate 50 мг/мл, 20 мл testosterone (enanthate или cypionate) 200 мг/мл.

Допълнително:
За холестерол: Lipid Stabil (3 капсули/ден) и рибено масло (4 г/ден).
Контрол на естрогена: tamoxifen (20-40 мг/ден) или анастрозол (0.5-1 мг/ден).

Коментар: Това е тримесечен нетоксичен за черния дроб стероиден цикъл, който има две отделни фази – за трупане на мускулна маса и релеф. През първите 6 седмици на тренировки основният фокус е върху трупането на мускулна маса, с подходящ хранителен режим. Значителна естрогенна активност е налице през този период и може да се наложи приема на тамоксифен или ароматазен инхибитор като анастрозол за предотвратяване на гинекомастията и прекомерното задържане на вода. лекарствата за поддръжка на естрогена могат да бъдат преустановени евентуално във втората фаза, която е насочена към увеличаване отношението андроген/естроген и втвърдяване на мускулите. Дозата тестостерон във втората фаза се приема в опит да се предодврати сексуална дисфункция или загуба на либидо, което често се случва пти употреба на предимно анаболни стероиди.

Седмица Testosterone Boldenone Methenolone
1 500 мг 200 мг
2 500 мг 200 мг
3 600 мг 200 мг
4 600 мг 200 мг
5 600 мг 200 мг
6 600 мг 200 мг
7 100 мг 200 мг 300 мг
8 100 м 200 мг 300 мг
9 100 м 200 мг 300 мг
10 100 м 200 мг 300 мг
11 100 м 200 мг 300 мг
12 100 м 200 мг 300 мг

Харектеристика на Boldenone Undecylenate

Равновесие на профил:
(Болденон База + Удецилинова киселина
[1,4-андростадиен-3-он, 1 7б-ол] [1-дехидротестостерон] Молекулно тегло (база): 286.4132
Молекулно тегло (естер): 186.2936
Формула (база): C19H26O2
Производител: Разни
Ефективна доза (мъже): 200-600mgs / седмица
Ефективна доза (жени): 50-100mgs / седмица
Активен живот: 15 дни
Откриване в тялото:: до 5 месеца
Съотношение анаболен/андрогенен потенциал: 100: 50

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the First to Review “Boldebolic – GEP (10 ампули по 200мг/мл Boldenone Undecylenate)”