Промоция!

Black Ant – China/USA

63.70 лв. 25.00 лв.

Black ant – Африканска черна кралска мравка е секс стимулатор на таблетки – в орална форма, който представлява бленда от няколко многоефективни за мъжкото здраве компоненти влияещи на мъжкото либидо за ебня.

Продуктът е развит в САЩ през 2003г.  и за разлика от класическата Виагра показва много по-малко странични ефекти, действа по-бързо и задържа ерекцията по-дълго.

Продукта е осъвършенстван повече от 8 в биотехнологичните лаборатории на Лос Анджелис, САЩ през 2003г.  като препарат за стимулация на мъжкото здраве. Понастоящем е най-популярният секс-стимулант на пазара. За разлика от класическата Viagra дава по-малко странични ефекти,   действа по-бързо и задържа ерекцията за по-продължително време.

Изчерпан

Описание

Африканска черна кралска мравка е сексуален стималутор, който е в опаковка с 6 таблетки по 2000 мг.


Действие

Комбинацията от Силденафил (Виагра), Трибулус терестрис (Трибестан), Йохимбин(мощен афродизиак) и Женшен осигурява повишението и задържането на Вашата ерекция и сексуална мощ. Освен че либидото Ви ще скочи до неизмерими висоти, способностите Ви в леглото ще бъдат ненадминати, и преди всичко, гарантирани!

Действа до 20 часа след приема му.


Допълнителна информация

Продуктът действа като ензимен инхибитор на принципа на виаграта – задържа отделянето на хормона PDE-5, което позволява на пениса да е в ерекция за по-дълго време. По този начин предизвиква разширяване на кръвоносните съдове в мъжкия полов член. Това се случва при условие на сексуална стимулация. С приема на таблетка Черна мравка е възможно не само да се повтори сексуалния акт веднага след еякулация, но и да се изпита удоволствие повече от няколко пъти.

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the First to Review “Black Ant – China/USA”