Промоция! Метастерон - Negen - 100х10 мг Methandienone - Hard Pro

Метастерон (Methandienone) – Negen

74.30 лв. 40.00 лв.

Украинският Метастерон (Метандиенон )се препоръчва за мускулна маса . Известен от 60-те години в олимпийските спортове, а след 80-те години атлетите го ползват като задължителен медикамент в системите си. Метандиенон е орален анаболен стероид, който е със съдържание 10 мг на таблетка в опаковка от 100 таблетки.

Производител: Неген Украйна
Опаковка: 100 таблетки по 10 мг Метандростенолон

Описание

Метастерон (Methandienone) е анаболен андрогенен стероид, получен от тестостерон. Добавена е двойна връзка при въглеродни атоми 1 и 2 и допълнителна метилова група при позиция 17 на въглерода, която защитава хормона при орално приложение. Последното класифицира Метастерон (Methandienone) като C17-алфа алкилиран анаболен стероид. Полученият стероид проявява 40-60 по-нисък рейтинг сравнено с тестостерона по отношение на свързването с андрогенния рецептор. Освен това показва слабо свързване със серумните протеини, което му определя мощен анаболен характер.

Метастерон (Methandienone) повиша синтеза на протеини, задържането на азот и разграждане на гликогена до глюкоза.  Протеиновият синтез представлява скоростта, с която клетките изграждат протеини, градивните елементи на мускулите. Задържането на азот е важно, тъй като мускулната тъкан е изградена от 16% азот. Недостигът на азот в мускулите предизвиква катаболизъм, състояние при което губим мускулна тъкан. Чрез засилване разграждане на гликогена до глюкоза осигуряваме по-високо съдържание на въглехидрати.

Друга важна черта на Метастерон (Methandienone) е доброто му взаимодействие с други анаболни андрогенни стероиди. Този анаболен стероид добре се комбинира с Trenbolone, Masteron и Equipoise.

Кратка история на Метастерон (Methandienone)

Метастерон (Methandienone) е един от най-популярните анаболни стероиди на всички времена. Несъмнено той е най-употребяваният перорален анаболен стероид. Метастерон (Methandienone) не е първият стероид, употребяван за подобряване на постиженията в спорта, но начина му на прием е ключов за толкова мащабното му разпространение. За разлика от други стероиди Метастерон (Methandienone) е разработен специално за целите на спорта, за подобряване на постиженията и представянето. През 40-те и 50-те години на миналия век, Русия доминира в олимпийските игри. През това време д-р Джон Зиглер, лекуващият лекар на националния олимпийски отбор на САЩ научава за употребата на стероиди от руските спортисти. През 1958г. с с негова помощ, фармацевтичната компания Ciba Pharmaceuticals произвежда първите партиди Methandrostenolone под търговското наименование Dianabol. Целта на този нов стероид е да осигури анаболния потенциал на тестостерона, но с по-малко андрогенно действие.

Ефекти на Метастерон (Methandienone)

Ефектите на Метастерон (Methandienone) могат да бъдат обобщени като бързи и очевидни. С употребата му е възможен 9 кг прираст в масата само за няколко седмици. В същото време този стероид драстично увеличава силата. Това превръща Метастерон (Methandienone) в идеален стероид за употреба в периодите за трупане на мускулна маса.

Метастерон (Methandienone) обаче предизвиква много странични ефекти, които трябва да се имат предвид.

Препоръки, дозиране и комбиниране

Дозировката на Метастерон (Methandienone) е 20-30 мг, максимално 100 мг на ден, като последното се има предвид за напреднали културисти. Обикновено дори 15 мг дневно произвеждат забележителни резултати. Полуживотът на Метастерон (Methandienone) e 3-5 часа затова се препоръчва дневният прием да се раздели на няколко пъти за да може да се поддържат стабилни нива на хормона в кръвта.

Препоръчителния прием е 60 мг на три равни части през деня за атлети, които са с лично тегло над 80 кг и имат за цел да повишат мускулната си маса.

Усвояването на Метастерон (Methandienone) е по-добро при прием на стероида с храна, тъй като добре се разтваря в мазнини.

Цикъл с Метастерон (Methandienone)

Стероиден цикъл Метастерон (Methandienone) #1(за маса)
Продукти: 100 таблетки / 5 мг Methandrostenolone

Допълнително:
За черен дроб: Liver Stabil, Liv-52 или Essentiale Forte в доза, посочена по предписание в листовката.
За холестерол: Lipid Stabil (3 капсули/ден) и рибено масло (4 г/ден).
Контрол на естрогена: tamoxifen (10-20 мг/ден).

Коментар: Това е първият прост цикъл за изграждане на мускулна мса и използва един стандартен флакон Methandrostenolone. Този цикъл е вероятно да осигури много забележим мускулен растеж за спортисти, които за първи път употребяват стероиди. Покаченото тегло често се изчислява на 3-5 кг. Това обикновено не е придружено от значителни видими странични ефекти като гинекомастия и задържане на вода. Въпреки това се счита за цикъл за начинаещи. Methandrostenolone е 17-алфа алкилиран стероид за перорален прием и произвежда значително сърдечносъдова и чернодробна токсичност. Повторното използване на този стероид трябва да се ограничава.

Седмица Methandrostenolone
1 10 мг/ден
2 10 мг/ден
3 15 мг/ден
4 15 мг/ден
5 20 мг/ден

Стероиден цикъл Метастерон (Methandienone)#2(за маса)

Продукти: 200 таблетки / 5 мг Methandrostenolone

Допълнително:
За черен дроб: Liver Stabil, Liv-52 или Essentiale Forte в доза, посочена по предписание в листовката.
За холестерол: Lipid Stabil (3 капсули/ден) и рибено масло (4 г/ден).
Контрол на естрогена: tamoxifen (20-40 мг/ден).

Коментар: Това е често срещан подобно на първия цикъл с Dianabol. Този цикъл използва по-висока доза и по-голяма продължителност на приема. Дозите, използвани тук са по-скоро за целите на културизма. По-голяма интензивност на нежелани странични реакции е възможна.

Седмица Methandrostenolone
1 20 мг/ден
2 20 мг/ден
3 25 мг/ден
4 25 мг/ден
5 25 мг/ден

Стероиден цикъл с Deca/Метастерон (Methandienone)#1 (за маса)

Продукти: 10 мл 200 мг/мл nandrolone decanoate, 100 таблетки 5 мг Methandrostenolone

Допълнително:
За черен дроб: Liver Stabil, Liv-52 или Essentiale Forte в доза, посочена по предписание в листовката.
За холестерол: Lipid Stabil (3 капсули/ден) и рибено масло (4 г/ден).
Контрол на естрогена: tamoxifen (20-40 мг/ден)

Коментар: Това е много стара и разпространена комбинация, базирана основно на анаболния стероид nandrolone decanoate. Methandrostenolone служи като андрогенен компонент по време на третата седмица, когато страничните ефекти от намалена андрогенна активност се проявяват. Те обикновено се изразяват в загуба на сексуално желание. Дозите в този цикъл не са високи, както при повечето стандарти на културизма, но са достатъчни за значителен прираст размера на мускулите и силата.

Седмица Nandrolone Methandrostenolone
1 200 мг
2 200 мг
3 200 мг 10 мг/ден
4 200 мг 10 мг/ден
5 300 мг 10 мг/ден
6 300 мг 15 мг/ден
7 300 мг 15 мг/ден
8 300 мг 15 мг/ден

Стероиден цикъл с Deca/Метастерон (Methandienone)#2 (за маса)

Продукти: 20 мл 200 мг/мл nandrolone decanoate, 200 таблетки 5 мг Methandrostenolone

Допълнително:
За черен дроб: Liver Stabil, Liv-52 или Essentiale Forte в доза, посочена по предписание в листовката.
За холестерол: Lipid Stabil (3 капсули/ден) и рибено масло (4 г/ден).
Контрол на естрогена: tamoxifen (20-40 мг/ден)

Коментар: Това е по-популярна версия на цикъла с Deca / Метастерон (Methandienone), с по-общоприетите дози за атлети с умерен опит със стероиди. Очаква се по изразена проява на страничните ефекти с тези дози, въпреки че се очаква да бъдат по-малко от комбинацията на тестостерон с оксиметолон.

Седмица Nandrolone Methandrostenolone
1 400 мг
2 400 мг
3 400 мг 10 мг/ден
4 400 мг 10 мг/ден
5 400 мг 20 мг/ден
6 400 мг 20 мг/ден
7 400 мг 20 мг/ден
8 400 мг 20 мг/ден
9 400 мг 20 мг/ден
10 400 мг 20 мг/ден

Мнения за Метастерон (Methandienone)

Метастерон (Methandienone) е чудесен анаболен андрогенен стероид с основна роля в периоди за натрупване на мускулна маса. Anadrol (оксиметолон) често се сравнява по свойства с него, но Метастерон (Methandienone) произвежда по-слаби странични ефекти, поради структурната му промяна. Метастерон (Methandienone) е изиграл важна роля в историята на анаболните стероиди в спорта. В продължение на десетилетия той си остава един от най-предпочитаните анаболни стероиди за повишаване на производителността.

Странични ефекти

Естрогенни

Метастерон (Methandienone) проявява сравнително силни естрогенни странични ефекти. Преобразува до methylestradiol, който е значително по-мощен от естрадиол. Това е причина странични ефекти като задържане на вода и гинекомастия да са честа проява при този анаболен стероид. От друга страна задържането на вода в организма може да причини повишаване на кръвното налягане. За борба със силните естрогенни странични ефекти на този стероид се препоръчва допълнителен прием на антиестрогени , селективни модулатори на естрогеновите рецептори като Нолвадекс (тамоксифен цитрат) и ароматазни инхибитори като Femara (Letrozole).

Андрогенни

Метастерон (Methandienone) не е силно андрогенен стероид, неговата андрогенност е намалена структурно. Въпреки това проявата на андрогенни странични ефекти е възможна. Такива могат да бъдат: омазняване на кожата и акне, окосмяване на определени части на тялото и оплешивяване. Те се дължат на метаболизирането на Methandrostenolone от ензима 5-алфа редуктаза в андроген-отзивчивите тъкани. Употребата на инхибитори на ензима като финастерид слабо повлиява страничните ефекти на Метастерон (Methandienone).

Въпреки намалената андрогенност Метастерон (Methandienone) може да предизвика проява на вирилизиращи странични ефекти при жените. Препоръчва се жените да избягват употребата на този анаболен стероид.

Сърдечносъдови

Метастерон (Methandienone) може да окаже влияние върху холестерола. Това включва потискане на HDL холестерола и повишаване на LDL холестерола. Препоръчва се подходяща диета, богата на омега мастни киселини и много аеробни тренировки.

Потискане на тестостерона

Всички анаболни стероиди потискат естественото производство на тестостерон. Това силно важи за Метастерон (Methandienone) . Поради тази причина много от употребяващите Метастерон (Methandienone) включват някаква форма на екзогенен тестостерон по време на цикъла.

След преустановяване приема на Метастерон (Methandienone) и други хормони естественото производство на тялото ще се възстанови. Този процес обаче може да отнеме дълго време, дори няколко месеца. Препоръчва се правилно излизане от цикъла с подходяща следстероидна терапия, която да подпомогне по-бързото възвръщане нивата на серумния тестостерон. Такава терапия обикновено включва Нолвадекс и Кломид, а често допълнително Pregnyl. Ако не се приложи такава програма кортизолът може да причини сериозни загуби на натрупаната по време на цикъла мускулна маса.

Хепатотоксичност

Метастерон (Methandienone) е С17-алфа алкилиран анаболен стероид и има хепатотоксична природа. По време на приема на този стероид стойностите на чернодробните ензими ще се повишат. Това не означава, че ще последва чернодробно увреждане. Обикновено стойностите се възстановяват до нормални нива веднага след преустановяване приема на перорални анаболни стероиди.

Трябва обаче да се има предвид, че е желателно приемът на всякакви орални стероиди да се ограничава до 6-8 седмици. Установено е, че след този период рискът от чернодробно увреждане нараства значително. Препоръчва се през цялото време на прием на перорални стероиди да се приема детоксикираща хранителна добавка като Essentiale Forte N.

Профил на Dianabol

[17а-метил-17В-хидрокси-1,4-androstadien-3-он] Молекулна маса: 300.44
Формула: C20H28O2
Производител: Ciba (първоначално)
Ефективна доза: 15-50мг на ден
Активен живот: 5 часа
Откриване в тялото: до 6 седмици
Анаболнo / андрогенно съотношение: 90-210: 40-60

Допълнителна информация

Тегло 0.1 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the First to Review “Метастерон (Methandienone) – Negen”