Маслен Winstrol – Tn

123.00 лв.

Производител: TN Pharma USA

Съдържание на продукта:
750 мг инжектируем Станозолол
75 мг/мл в 10 мл многодозов флакон

Предназначение: Фитнес, бодибилдинг, културизъм

Описание

Маслен Винстрол – Winstrol TN Oil (Stanozolol)представлява флакон от 10мл маслен разтвор за мускулно приложение. Винстрол TN съдържа 750 милиграма Станозолол за инжектиране, което е 75мг Станозолол в 1мл или 75 мг/мл. Този американски Винстрол е предназначен за всички, които предпочитат качество и висок клас анаболни стимулатори и спортни храни.

Информация за Winstrol TN Pharma (маслен Винстрол/Winstrol oil)

Winstrol oil на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients) се отличава качествено от другите анаболи на пазара за стимуланти: флаконът съдържа 75 мг станозолол в 1 мл. Този маслен Винстрол на Ти Ен Фарма е предназначен за всички, които предпочитат безапелационно качество и безкомпромисност с анаболните препарати и химикали във фитнеса и професионалния спорт. Потребителите харесват този продукт и дават положително мнение, заради неговото качество и 100% автентичност.

За активната съставка на продукта Winstrol TN Pharma

Винстрол е име на анаболен стероид с активна съставка Станозолол (Stanozolol), известен е и като Стромба, когато е под формата на таблетки. Съединението е производно на дихидротестостерон, и въпреки андрогенните си свойства, винстрол има меко действие. Поради добрият ефект който се постига с приема му и липсата на странични ефекти, Winstrol TN Pharma USA е масово използван в леката атлетика, фитнеса и културизма.

Биохимично става въпрос за технология от най-висок клас, а именно за нова формула с удължено действие върху протеиновата обмяна, което е търсено и желано от всички. Winstrol oil TN повишава изграждането на протеин в мускулатурата като едновременно е възможно най-щадящ за организма по отношение на андрогенното действие. При синтетичното производство на този препарат са намалени до минимум нежеланите странични ефекти. В добавка към изгарянето на мазнини, масленият Винстролe особено ефикасен в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, ефективна мускулна маса и сила за късо време, в цикъл от 30 до 45 дни.

Дозировка и прием

Препоръчваме приема на Винстрол TN Pharma да бъде поне 3 пъти седмично по 0,5 мл. Разтворът трябва да бъде затоплен до телесна температура преди да се постави инжекцията. Предимството на този маслен винстрол е, че може да се смеси с всички мастноразтворими медикаменти и може да се комбинира в една спринцовка. TN е подходящ е за всички атлети, които искат да постигнат значими резултати за късо време. Освен това прилагането му е много по-безболезнено от всички водноразтворими препарати. Напълно стерилната маслена среда е друго предимство на масления Винстрол пред водния разтвор Винстрол.

Ефекти на Winstrol TN

Несъмнено анаболните свойства на станозолол са слаби в сравнение с много по-силни анаболи, но все пак той е надежден препарат за изграждане на качествена мускулна маса. Винстрол оказва ефект в повишаване на силата и ефективно увеличава чистата мускулна маса с цялостно повишаване на физическите способности.

Действието на Винстрол се различава малко от това на другите анаболни стероиди. Препарата има слаб ефект върху телесното тегло, но прави мускулите релефни, кожата става тънка и вените прозират, от части подпомага изгарянето на мазнините, така че се използва най-вече в цикъл за релеф. Винстрол може значително за увеличи силата и издръжливостта, без да повишава драстично теглото – ценен ефект в силовия трибой и леката атлетика.

Структурно, станозолол не е в състояние да се превръща в естроген. Поради което няма нужда да се приемат препарати за потискане на естрогена докато се приема, гинекомастия няма как да се получи дори и сред най-чувствителните спортисти. И понеже естрогена е главният виновник за задържането на вода в тъканите, липсата на ароматизация прави винстрол, препарат с който не се получава водна задръжка.

Станозолол дори има свойството и ефекта да отводнява (да изкарва водата) мускулната тъкан. Точно заради това той е най-масово използваният анаболен стероид в цикъл за релеф преди състезание. Големият прилив на сила в съчетание с ефекта на Винстрол да гони водата от тъканите, създава предпоставка за сериозни травми, като нараняване на стави, сухожилия и разкъсване на мускулни влакна. Затова по време на цикъл със станозолол, не злоупотребявайте с моментния прилив на сила.

Странични ефекти

Винстрол (Станозолол) дава високо ниво на мускулен растеж, въпреки че в анаболно отношение препаратът е по-скоро умерен в сравнение с други значително по-силни субстанции. Без странични ефекти в нормални дози, този препарат е любим на 99% от атлетите по целия свят.

Единствения страничен ефект от Winstrol TN може да се счита това, че ако се ползва дълго време (повече от 2 месеца) и в огромни дози, които са над 150 мг дневно са изсушаване на ставите и крампи. Схващанията са нормален процес, дори и при по-ниските дози с Winstrol TN, но трябва да се има предвид този не маловажен факт.

Винстрол ТН не може да ароматизира, така че този страничен ефект е изключен. С умерена употреба на Winstrol TN не може да става дума за висок естроген, а дори напротив. Обратно на това, Винстрол ТН ще ви даде нисък процент подкожни мазнини.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the First to Review “Маслен Winstrol – Tn”