Клякането извайва женския и мъжкия задник в най-добрата форма!

Женски задник на анаболни стероиди

Женски задник на анаболни стероиди

Свободното клякане с тежест (щанга) извайва по най-добрия начин гъза на всеки мъж или жена! Жените силно искат да имат хубаво и плътно дупе, с по-малко мазнини. Със или без Оксандролон (Анавар), това зависи от някои упражнения, едното от които е клек с щанга! Прости упражнения, които дават резултат и не толкова постоянство, колкото правилно изпълнение силна мотивация. Друг важен и всеизвестен за повечето факт е, че физическата активност дава по-добри резултати от лишаването от храна. Женския задник на анаболни стероиди личи отдалеч, с по-изпомпаните форми и плътността по мускулатурата на тялото. Когато става дума за изпомпан нагоре задник, това се има предвид.   Изпълнението на тези женствени форми зависи от различни фактори като гъвкавост, сила и общо физическо състояние. Упражнението клякане с щанга е едно от най-качествените упражнения за тази цел. Важно е движенията да се изпълняват максимално коректно, за да сте максимално качествени.

Пет минути упражнения без почивки могат да направят за вас тялото, от което имате нужда с няколко седмици упражнения и Анавар с Нандролон (Дека-дураболин). Единствените възможни прекъсвания са между различните изходни позиции за упражненията. В тренировката не е включено времето за загрявка и разтягане след нея, така че се постарайте да отделите време и за това.

Ако желаете да тренирате по тази методика, за която тук ще прочетете не са нужни никакви уреди.

Първото упражнение е напад с повдигане на задния крак. Опитайте се да слизате максимално надолу и да държите торса във вертикално положение. След изправянето се постарайте да повдигнете задния крак максимално нагоре. Правете напади без прекъсване в продължение на 1 минута. Без почивка преминаваме към пулсиращи напади. Тук не е нужно да доближавате коляното си до земята, както и да се изправяте напълно. Отново дръжте тялото си вертикално. Засечете 30 секунди на хронометъра и продължете нататък. Разменете краката и повторете серията от упражнение #1 и #2. Следва минута за двойни клекове. Разтворете краката на широчината на раменете и се старайте да слизате максимално надолу. Отново – тялото във вертикална позиция. В рамките на следващите 30 секунди останете в ниската позиция на клека. Упражнението е трудно, но се постарайте. Последните 30 секунди не са отделени за нещо, от което да се почувствате по-добре. Опитайте се да правите минимални движения нагоре-надолу, но докато сте в ниската позиция на клека.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *