Вазелин за приготовление преди анален секс

Нандролон при жени действа силно сексуално

Вазелин за приготовление преди анален секс

Вазелин за приготовление преди анален секс

Нандролоновият деканоат сложен интрамускулно в женски организъм действа силно сексуално и този интересен факт не се наблюдава отскоро. Жените употребяващи Deca-Durabolin споделят силна привързаност към партньора си, заради нуждата от повече секс. Този синтетичен анаболен стероид, който е получен от тестостерон се използва също за за лечение на костни болки причинени от остеопороза. Той стимулира растежа на костите, а също и увеличава мускулната маса ако е в големи количества. При жени употребяващи нандролон в рамките на не повече от 50 мг седмично ефекта е благоприятен! Деката увеличава размера на хемоглобин и червените кръвни клетки, като по този начин подобряват капацитета на кръвта с кислород. Нандролон може да предизвика няколко странични ефекти.

Човешкият организъм произвежда Нандролон

В последните години доста спортисти дадоха положителни допинг-проби за нандролон. След тях бяха футболистите Роналд де Бур, Едгар Давидс, Яап Стам, лекоатлетите Линфорд Кристи, Мерлин Оти, Дитер Бауман, както и колоездачите Лоран Десбиен и Джаки Дюран. Много от тях не бяха наказани, защото:
– човешкото тяло произвежда по естествен начин нандролон в малки количества, които са специфични за всеки отделен индивид.
– в диетичните добавки, които спортистите често използват, съществуват подобни на нандролон вещества, които могат да объркат резултатите от допинг-тестовете.
– нандролонът може да бъде открит и в други видове храни, като например в месото от нескопено мъжко прасе или глиган.
Така че не е лесно да обвиниш някого в употреба на нандролон, защото трябва да бъде напълно сигурно, че спортистът го е вземал умишлено с цел повишаване на резултатите си.

Бременните жени произвеждат нандролон в тялото си

Както е известно анаболният стероид се съдържа в човешкия организъм, но има определена норма – 2 нанограма на милилитър. Превишаването на тази стойност означава употребата на забранени вещества. Бременните жени наистина произвеждат по-голямо количество нандролон. Направените тестове на урината на Каратанчева за бременност са дали отрицателен резултат. Анализите на „А“ и „Б“ допингпробата на българската тенисистка, направени в лабораторията „Шатне-Малабри“ за други паталогични отклонения, при което е възможно да бъде превишена нормата от 2 нанограма на милилитър нандролон, също са били отрицателни.

Ефектите при мъжете от Deca-Durabolin

Според http://drugs.com Мъжете, които използват нандролон могат да развият нежелани странични ефекти като например чести и болезнени ерекции, неспособност да се постигне ерекция, повишено или понижено полово влечение, проблеми с тестисите, плешивост, понижени сперматозоиди, безплодие и уголемяване на простатата, което води до уринна обструкция. Пациентите, които забелязват тези странични ефекти на нандролон трябва да потърсят незабавна медицинска помощ.

Ефекти на деката при жените

Според http://steroiduse.org и http://sportnihrani.com, нандролон съдържа мъжкия хормон тестостерон, което причинява на жените развиване на мъжки белези, удебеление на гласа, повишено окосмяване по лицето и тялото, уголемяване на клитора и менструалния цикъл, също безплодие и увеличано или намалено либидо. Някои мъжки функции могат да бъдат необратими, дори когато пациентите спират приема на нандролон. Жените употребяващи нандролон имат силно влечение както към оралния, така и към аналния секс. Удоволствието им е по-концентрирано, но не бива да се превишават дозите, тъй като този медикамент крие известни рискове, описани по-горе и на много места.

И за мъжете и жените това важи единствено ако се употребяват ненормални и не добре съобразени дозировки на препарата Nandrolone.

Още за нандролоновият деканоат Deca-Durabolin

Като лекарствено средство се използва при лечение на хронични инфекциозни заболявания, тежки травми, големи оперативни намеси, стероидна миопатия, миелофиброза, миелосклероза, миелоидна аплазия на костния мозък, поражения на костния мозък метастази на злокачествени новообразувания, забавяне растежа при деца и др.

Нандролон проявява голяма активност като тестостерон и затова представлява интерес като допинг.

Именно заради това Международния олимпийски комитет (МОК) установи пределна концентрация на „нандролон“ в урината на спортистите, в следните граници: 2 нанограма/мл за мъже и 5 нанограма/мл за жени.

В последните години доста спортисти дадоха положителни допинг-проби за „нандролон“. След тях бяха футболистите Роналд де Бур, Едгар Давидс, Яап Стам, лекоатлетите Линфорд Кристи, Мерлин Оти, Дитер Бауман, както и колоездачите Лоран Десбиен и Джаки Дюран.

Много от тях не бяха наказани, защото:

– човешкото тяло произвежда по естествен начин „нандролон“ в малки количества, които са специфични за всеки отделен индивид;

– в диетичните добавки, които спортистите често използват, съществуват подобни на „нандролон“ вещества, които могат да объркат резултатите от допинг-тестовете;

– „нандролонът“ може да бъде открит и в други видове храни, като например в месото от нескопено мъжко прасе или глиган;

Така че не е лесно да обвиниш някого в употреба на „нандролон“, защото трябва да бъде напълно сигурно, че спортистът го е вземал умишлено с цел повишаване на резултатите си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *