Анаболни стероиди за момичета и жени – изгаряне мазнини, маса

Промяна на излъчването след употреба на допинг препарати и анаболни стероиди, предназначени за жени, които целят загуба на подкожни мазнини и издържливост

Промяна на излъчването след употреба на допинг препарати и анаболни стероиди, предназначени за жени, които целят загуба на подкожни мазнини и издържливост

Забелязвали ли сте погледа на жени, които спортуват? Изпитвали ли сте нуждата да опознаете жена, която е елитен спортист? Усещали ли сте енергията и излъчването на момичетата, които се състезават или се занимават професионално със спорт? Тези жени не случайно изглеждат по този начин и имат такава аура. Те са друг вид.

Когато се говори за анаболни стероиди, първото нещо, което идва на ум е много мускули и релефни кореми (плочки). Жените често се двоумят дали да не прибегнат към анаболни стероиди, особено тези атлетки, които се състезават или са по-напреднали и изкарват пари с външния си вид. Но е добре да бъдат наясно със страничните ефекти, които биха могли да се появят след употребата на допинг препарати, най-често вирилизация (окосмяване, мутиране на гласа и разширяване на клитора). Именно поради тази причина, много жени спортистки предпочитат меки препарати от рода на Oxandrolone (Анавар), тъй като той няма абсолютно никакви странични ефекти и е подходящ дори за деца. Високо анаболен е, не задържа вода, придава много сила и издържливост и не повишава теглото, дори обратното – различни изследвания са установили, че приема му от 6 до 10 седмици изгаря по невероятно качествен начин подкожните мазнини в проблемни области – бедра, корем, долен гръб, глутеус максимус областта и т.н. – дори врат (гуша, областта под брадичката). Има добавки, като Lipovon например, които също действат и ефекта е отслабване, но действат по крайно различен начин. Oxandrolone е любимец на дамите, заради още много преимущества, някои от които независимостта на хормоналните цикли, метаболизъм и ароматизация. Той не смущава андрогена и също нивата на естроген. Неговите ефекти почти не съществуват в тази област и няма никаква предпоставка за опасност от дрезгавост на гласа, оплешивяване и изграждане на допълнителна мускулна маса.

Oxandrolone изгаря мазнини и по този начин укрепва мускулите и оптимизира силата, която е нещо търсено и ценно. Следва да бъде отбелязано, че Анавар не предизвиква задържане на вода и рискове от хипертония или отоци са напълно изключени!

За загуба на тегло, Анавар може да бъде комбиниран с T3 (трийодтиронин – това е хормон) – препарат, който работи около щитовидната жлеза и забързва метаболизма по луд начин. Също може да се комбинира с Винстрол/Станозолол (орален или инжекционен), както и с Primobolan депо (Метенолон енантат).

Кленбутеролът (антикатаболизант) също може да бъде употребяван за намаляване на теглото.

Налице е и препаратът сибутрамин, субутрамин/редуктил – активната съставка, която присъства в редица продукти за загуба на тегло като Lida Daidaihua, Meizitang, Lipovon, Superslim, Reductil и още много. Редуктилът е подобен на чувството за анорексия, тъй като намалява апетита и увеличава ситостта. По този начин чувството за глад е изключено. Това е много ефективен продукт и се взима с повишено внимание.

Не се колебайте да Консултация за стероиди с нашите специалисти, когато искате още информация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *