Качване на 5 кг мускулна маса без инжекционни стероиди

Повишаване на теглото с няколко килограма мускулна маса, единствено с орални анаболни медикаменти, без инжекции

Повишаване на теглото с няколко килограма мускулна маса, единствено с орални анаболни медикаменти, без инжекции

Препаратите, които са необходими са Станозолол и Метандиенон.
Времето, за периода на прием е 8 седмици, а стойността на необходимите продукти: Methandienone Estopharma + Stanozolol Estopharma е общо = 124,00 лв

Цикъла, който е изложен по-долу е безопасен и без странични ефекти. Подходящ е както за начинаещи, така и за напреднали билдери, които искат да сложат малко мускулна маса и сила с издържливост.

Организма се товари минимално, тъй като дозите са съобразни и всичко е пресметнато по стандартен метод от специалисти с дългогодишен стаж и опит не само върху себе си. Тази система за качване се осъществява за времеви интервал от 6 до 10 седмици в зависимост от това как действат анаболните стероиди на различните типове метаболизъм. Тук е дадена стандартна схема, която включва две кутии Stanozolol и две кутии Methandienone.

Започва се от първия ден на максимална доза, като тя продължава до последния. Най-добрата доза според спортни лекари в медицината e по 35 мг и от двата стероида. Спортните лекари съветват оптимални дози в приема на анаболни препарати и медикаменти за мускулна маса! Няма да има по-силен ефект, ако дозата е по-висока или обратното. Най-важното е да бъде уцелена точно, защото тогава ефекта се получава като най-добър.

Каква е дозата и колко продължава стандарта?

Дозата от първия до последния ден е:

 • 35 милиграма Метандиенон (три таблетки и половина)
 • 35 милиграма Станозолол (също три таблетки и половина)

Как се разделя приема, на колко части?

Приема се разделя на четири части през деня, без значение дали ще започне от 8:00 сутринта или 12:00 на обяд.

Пет милиграма (половин таблетка) се приема след сън – без значение дали е преди, по време или след храна. Десет милиграма е втория прием, още един прием от десет милиграма и вечер още един прием десет милиграма, което прави общо 35 милиграма за целия ден.

 • 5 мг сутрин
 • 10 мг преди обяд
 • 10 мг след обяд
 • 10 мг вечер

Какви протектори са нужни за потребността от тази диаграма?

Протекторите, които са необходими са два. Това са Прегнил и Провирон.

Провиронът се приема по една таблетка разделена на две, след 20-тия ден. Половинката сутрин и другата половина вечер, до края на цикъла.

Прегнилът се слага на първия ден след края на цикъла, ако ампулата е от 5000 единици или три ампули по 1500 единици на всяка седмица. Първото е препоръчително, не само заради удобството, но и практиката говори, че е по-добрият избор.

Странични ефекти при този цикъл

Ако всичко, което е описано тук и последвалата консултация от нашите специалисти се изпълни точно, страничните ефекти са изключени.

Comments 10

  1. Post
   Author

   Здравей, Пепо. Има няколко правила, които е добре да спазваш и към които да се придържаш. Те са стандартни за всички, които искат да бъдат с повече телесно тегло и мускулна маса. Ако някои от тях ги спазваш или практикуваш, също може да ги замениш с други. Но основното, към което можем да те насочим е след тренировка да произведеш по изкуствен начин висок гликемичен индекс, което става с локум (обикновен локум). Тренировките няма значение дали ще бъдат с големи тежести – важното при тях е да бъдат тежки и изморителни. По време на тренировката и половин час преди нея е добре да си с празен стомах. Освен локума след тренировка е препоръчително да ядеш по 50 – 100 грама фъстъци заради инсулина. По този начин естествено повдигаш хормоните, включително на растежа – тъй като възрастта ти е твърде подходяща за качване на мускулна маса и силни тренировки. Храните, които са подходящи може би ги знаеш – това са краве масло, хляб добруджа – бял, кайма (свинска, телешка или и двете смесено), заешко месо, ориз… Или иначе казано всичко, с което искаш да се храниш. Но едно от най-важните неща още веднъж е след тренировка с протеина/BCAA-то или без тях да приемеш захар, било то под формата на стафиди, локум, шоколад, вафла или каквото имаш под ръка. Съня трябва да е минимум 10 часа на денонощие, като за тази цел продължителните и тежки тренировки ще помогнат много. „Тъпкането“ с junk food до значителна степен ще увеличи успеха ти. Оставаме на благоразположение към още твои питания и всичко относно развитието ти в културизма и спортната подготовка. Сърдечни поздрави!

 1. Благодаря много, аз точно от това имах нужда и съм много напреднал в момента без химия, сега мисля да продължа с тези два перпарата, защото имам нуждата. Успех на всички!

 2. Взех си 2 шишенца Станозолол на Естофарма,искам да попитам ако пия само стромбата без коомбинация с друг препарат има ли нужда да взимам протектор по време и след края на цикъл ?

 3. Добър ден! Аз съм жена на 28 години, 170 см, 50 кг. Тренирам от една година без прекъсване. Има резултат,но искам да направя релефно и леко мускулесто тяло.
  Спазвам строга диета, пия по 2 л. вода на ден, не съм любителка на кардиото и залагам на силови тренировки с многоставни и изолирани упражнения. Въпросът ми е тази програма подходяща и приложима ли е за жени?

  1. Post
   Author

   Здравейте, да. Приложима е и за жени, но дозите са наполовина по-ниски.
   Успех.

 4. Бихте ли казали колко пари е този цикъл?? И кои марки са най качествени? :s

 5. Бихте ли казали, кои марки са най качествени и колко пари ще струва този цикъл горе долу?… :$

 6. Не мисля че е добра идея да се взимат 2 орални стероида заедно,черния дроб ще ти иде на кино за нула време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *