Зимна програма с анаболите Анавар и Стромба – за маса и сила

Анаболни препарати за цикъл с оксандролон и станозолол - инжекционни и орални стероиди

Анаболни препарати за цикъл с оксандролон и станозолол – инжекционни и орални стероиди

Оксандролон и Станозолол през зимата могат да бъдат употребени в 8-10 седмичен анаболен цикъл със стероиди без никакви проблеми. Зависи разбира се от целта и подготовката на употребяващия ги. По принцип тези медикаменти се предписват за система, която се осъществява през пролетта или лятото. Но също така не би било изобщо лошо да се направи една зимна програма с Анавар и Станозолол. В Hard Pro ще прочетете за най-добрия начин за употреба на тези медикаменти, като за целта ще извлечете максимума от себе си и анаболните стероиди.

Първото условие да бъдете с изчистени рецептори или иначе казано да не сте приемал стероиди досега или да сте направил почивка минимум 3 месеца. Този цикъл е повече за релеф, отколкото мускулна маса. Но също така ще качите и мускулна маса и то минимум 4 или 5 килограма, в зависимост от това как се храните, колко часа спите и по кое време на денонощието, също така тренировката, която е едно от най-важните неща. Няма по-важно или по-малко. Всички тези предпоставки са от огромно значение. Някой атлети споделят, че сънят е най-важния, но не е така. Всичко е от особено голямо значение по равно и стероидите не изостават в тази класация.

Сън, храна, тренировка анаболни стероиди.

Конкретно в цифри, необходимите анаболни медикаменти за този цикъл:


Първа и втора седмица

 – Winstrol Depot – Desma (Stanozolol 50mg/ml)
От първата до последната седмица от цикъла се слага по една ампула Winstrol интрамускулно, като това може да бъде средния мускул на рамото или външния горен квадрант на задника – глутеус максимус. За повече удобство и избягване на болки и бучки – редувайте мускулите. Например единия път в ляво, другия в дясно. Инжектирайте винстрола един час преди тренировка, за да вземете максималния ефект на този препарат.

 – Анавар Oxandrolone (Lipthai)
Анавара се приема от първата до осмата седмица от цикъла в една и съща доза. Анавара се започва от първия ден на 30 мг, като дозата е разделена на две части. Едната се взима сутрин – 10 мг, а другата преди тренировка – 20 мг. Най-доброто време за силови тренировки е следобед или в ранната вечер (около 20:00 ч европейско време). Оксандролон/Анавара се приема всеки ден, без значение дали е тренировъчен или нетренировъчен. В дните, когато правите кардио сутрин, дозата е 20 мг половин час преди кардиото, а останалата част 10 мг вечер преди сън. Тази доза е за времето от първата до осмата седмица от цикъла.

 – Stanozolol/Стромба (Estopharma)
Стромбата се приема от първия ден/седмица, до третата седмица по 20 мг, като това става на два приема – сутрин и вечер.


От трета до осма седмица

– Winstrol Depot – Desma (Stanozolol 50mg/ml)
Винстрола се продължава по същия начин до последния ден от цикъла.

– Анавар Oxandrolone (Biotech/Lipthai)
Анавара остава на същите дози, както през първите две седмици.

– Stanozolol/Стромба (Estopharma)
Стромбата се увеличава на 50 мг, като се разделя на три дневни приема – сутрин 20 мг, на обяд/преди тренировка 20 мг и вечер 10 мг. В тренировъчните дни се приема 30 минути преди тренировка.


От осма до десета седмица

– Winstrol Depot – Desma (Stanozolol 50mg/ml)
Винстрола се продължава по същия начин до последния ден от цикъла.

– Анавар Oxandrolone (Lipthai/Biotech)
Анавара се вдига на 60 мг, като се разделя на три дневни приема – 20 мг, 20 мг, 20 мг.

– Stanozolol/Стромба (Estopharma)
Стромбата се намаля на 30 мг, като се разделя на три дневни приема – сутрин 10 мг, на обяд/преди тренировка 10 мг и вечер 10 мг. В тренировъчните дни се приема 30 минути преди тренировка.

Добре-то след този анаболен цикъл с тези стероидни медикаменти е, че след прекратяването това, което сте постигнали остава и като издържливост и сила и като физика на външния вид. Мускулните влакна остават в непроменен вид, а това е ценно заради повечето ефекти на различните стероиди. Една от най-ценните системи с анаболни стероиди е именно тази, тъй като освен качеството и стимула, който дават на атлета – тези медикаменти са едни от най-безопасните.

Comments 1

  1. Искам да попитам, този цикъл мога ли да го използвам за сваляне на килограми и леко да кача мускули?
    Сега съм 175см , но съм 95кг .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *