Най-силният цикъл със стероиди за мускулна маса и сила

Свиреп цикъл за мускулна маса с пет анаболни препарата

Свиреп цикъл за мускулна маса с шест анаболни препарата – за големи

Цикъла на HARD-Pro за мускулна маса и сила е изготвен на базата на дългогодишен опит със спортни медикаменти, наблюдавайки атлети през десетки години назад във времето. Системата, която ще разгледате тук действа максимално. В нея са описани подробно какви препарати са необходими за предпазване и спиране на рисковете от анаболните стероиди. Тази система се осъществява с шест анаболни препарата, някои от които андрогени. Ефекта, който се постига като краен резултат е повече от 8 килограма тегло мускули и извънреден прираст на сила. Зависи от това дали сте средно напреднал или билдер с опит е възможно да сложите върху себе си дори повече от 14 килограма мускулна маса. Това зависи от средната честота на циклите, които сте направил досега, каква е продължителността на почивките ви и опита, който имате във фитнес залата.

Десет седмичен цикъл за порастване на хора. С тази система е възможно да се превърнете в изрод, защото ефекта е възможно да доведе до умопомрачение — много силен, вълнуващ и шокиращ. Става въпрос не само за вас, но и за околните и близките ви. Има случаи, в които след система с този цикъл не може да се познае човека.

Интересно е да бъде споменато, че освен жестока сила и мускулна маса, с този анаболен цикъл ще получите изключителен релеф. Както на коремната преса, така и на ръцете – бицепс, трицепс, предмишница!

Шестте медикамента, които са необходими за цикъла, за да бъде осъществен по перфектен начин (и по-късно точните дози) са:

Свирепият цикъл с шестте анаболни препарата можете да поръчате от HARD-Pro с гаранция за качеството, което очаквате. Анаболните медикаменти в Hard Pro работят варварски върху атлетите, които тренират нечовешки и се възстановяват максимално качествено!

Системата е с брутален ефект, а резултата е очебиен. Силата след изхода от този цикъл остава на 90 процента, когато режима продължи правилно.

Цикъл с анаболни стероиди за повишаване на мускулна маса и сила с подробно описание и щателни детайли от игла до конец – обширни и изчерпателни подробности за всичко свързано с препаратите и тяхното приложение

Първа и втора седмица

 – Тестостерон пропионат (Три пъти седмично)
Първите две седмици се слага по една ампула 3 пъти седмично тестостерон пропионат, в дните понеделник, сряда и петък. Пропа се слага два часа преди тренировка. Дозата е 100 мг или една ампула, която се поставя интрамускулно. Някои атлети я слагат и подкожно в трицепса, бицепса, рамото или където и да е, тъй като се усвоява също толкова добре. Нашата препоръка е да слагате мастноразтворимите анаболни стероиди дълбоко в мускула, с подходяща за целта игла – това става в глутеус максимус (горния външен квадрант на задника). Правете аспирация на всяко инжектиране.

 – Тестостерон енантат (два пъти седмично)
Още от началото на цикъла се започва и с енантатът – тестостерон депо. Той се поставя два пъти седмично, заедно с тестостерон пропионата, в една и съща спринцовка, в дните понеделник и петък.

Deca-Durabolin (един път седмично)
Заедно с тези препарати се започва и курса с нандролона (Deca-Durabolin). През първите две седмици тя се поставя един път седмично, в сряда. В една и съща спринцовка с тестостерон пропионата (Важно условие е, ако поставяте подкожна инжекция с тестостерон пропионат да не поставяте подкожно и деката).

 – Болденон (два пъти седмично)
Болденонът се слага в дните вторник и събота.

 – Anapolon, Anadrol (oxymetholone)
Анадролът се започва от първи ден като таблетката от 50 мг се разделя на две и се приема на две части от деня. Това става сутрин и вечер (по 25 мг на прием). Без значение е за оралните стероиди дали са гълтат преди, по време или след храна. Анаполонът се приема по 50 мг дневно от първия до четиринадесетия ден и след втората седмица приема се увеличава на 75 мг, като приема вече е на три части по 25 мг – сутрин, обед и вечер.


От трета до шеста седмица

Тестостерон енантат (три пъти седмично)
С депо тестостеронът се продължава в дните понеделник, сряда и петък, по една ампула.

Deca-Durabolin (два пъти седмично)
Деката се слага в дните вторник и четвъртък

Anapolon, Anadrol (oxymetholone)
Анадролът се приема по 75 мг, като се разделя на три части по 25 мг през деня – сутрин, обед и вечер.

Анавар, Anavar (Oxandrolone)
Анаварът се започва от първия ден на 40 мг, като приема се разделя на три части – сутрин 20 мг, на обяд 10 мг и вечер 10 мг. Общо взето да бъде през осем часа приема. В дните с тренировка таблетката се гълта около 30 минути преди спорта, защото толкова време е необходимо да се усвои и метаболизира.

 – Болденон (два пъти седмично)
Болденонът се слага в дните вторник и четвъртък с деката в една и съща спринцовка.


От седма до десета седмица

Тестостерон енантат (два пъти седмично)
Депо тестостерон – енантата се поставя два пъти седмично, в понеделник и четвъртък.

Deca-Durabolin (два пъти седмично)
Деката се слага в дните вторник и петък.

 – Болденон (два пъти седмично)
Болденонът се слага в дните вторник и петък с деката в една и съща спринцовка.

Anapolon, Anadrol (oxymetholone)
Анаполона се намаля на 50 мг, като приема е на две части през деня – сутрин и вечер по 25 мг.

– Анавар, Anavar (Oxandrolone)
Анаварът се увеличава на 50 мг, като приема отново е на три части – сутрин 20 мг, на обяд 20 мг и вечер 10 мг до последния ден от системата с цикъла.

Comments 7

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *