Почивка между два цикъла с анаболни стероиди, честота

Фитнеса е като начин на живот за мнозина

Фитнеса е като начин на живот за мнозина

Професионалистите правят два, до три цикъла годишно максимум, като за предпочитане е цикъла с анаболни стероиди да не е повече от два пъти в годината.

Понятието цикъл значи употреба на анаболни препарати, андрогенни стероиди минимум 8-10 седмици! Защото ако например си мислите, че правите цикъл а приемате месец или малко повече от месец (5-6 седмици) точно когато започнат да действат препаратите, реално вие тогава спирате и ефекта се обезмисля. Следователно, затова приема като оптимален вариант е с времеви интервал от 8-10 седмици нагоре.

Приема на анаболни стероиди е относително по отношение на дозата, тъй като за един атлет тя може да е едно число, а за друг съвсем различно. Но при всички положения, консултирайте се с нас, преди да започнете, ако нямате необходимия опит и знания. Ние сме на разположение и ще се отзовем на всяко питане.

В различни възрасти, почивката е различна, но най-често това, което е записано тук е правилното за изпълнение.

Почивката от единия до другия стероиден цикъл е добре да бъде минимум 3 месеца, защото тогава стероидните рецептори се изчистват, подготвят се и репродуктират, за да може след това в новия период със следващия цикъл те да усвоят препаратите с желан, задоволителен резултат/ефект. По време на почивката се приемат големи количества вода, някой споделят, че това са количества от 10 литра нагоре, но и с 5, 6 литра дневно също е правилно. Важно е да продължите да тренирате след спирането на стероидите, докато почивате, дори и да нямате тази мотивация и енергия, тогава когато сте на стероиди, защото е твърде възможно да изгубите резултатите от натрупаният арсенал мускули и оформеното ви тяло да не превърне обратно в изходна позиция. Разбира се, няма как това да се случи толкова бързо, но не се отпускайте просто. Тренирайте не по-малко от периода, в който приемате анаболни стероиди или поне опитайте да бъде така.

Кардио тренировките също са много важни. Не подценявайте нито един от важните моменти като сън и храна. Тренировките и спортните храни са на последно място.

Comments 1

  1. По-големи глупости не бях чел. Ако след спирането на стероидите тренираме по същия начин, ще загубим постигнатото за 10 дни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *